Cele mai citite
 


Vaslui: Bebeluş de două luni în stare gravă la spital după ce a fost bătut de mamă
luni, 11 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui a demarat duminică o anchetă în cazul unei nou-născute în vârstă de două luni care a ajuns la spital după ce ar fi fost lovită şi muşcată de mama ei în vârstă de 19 ani.
Potrivit Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DASPC) Vaslui, atât mama cât şi fetiţa se aflau sub protecţie socială într-un centru maternal din Municipiul Bârlad.
Micuţa a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul de copii 'Sf. Nicolae' din Bârlad, dar din cauză că starea ei era gravă, medicii de aici au decis transferul ei la o clinică din Iaşi.
'Salvarea a fost solicitată la un centru maternal din Bârlad unde o minoră avea nevoie de îngrijiri medicale. Au fost sesizaţi şi poliţiştii care au demarat o anchetă în acest caz. Urmează să stabilim exact împrejurările în care s-a produs evenimentul', a declarat duminică, pentru AGERPRES, Loredana David, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.
Tânără de 19 ani a fost plecată în Italia şi s-a întors în ţară, pentru a naşte, deşi, spun cei de la DASPC Vaslui, ea nu şi-a dorit nicio clipă copilul. Asistenţii sociali au convins-o însă să nu îşi abandoneze fetiţa şi le-au oferit celor două protecţie socială.
'Noi am demarat cercetările în acest caz. Micuţa rămâne deocamdată internată în spital. După externare ea nu va mai fi încredinţată mamei, aceasta urmând să fie decăzută din drepturi. Atât mama cât şi fetiţa se aflau internate în centrul maternal din luna februarie', a declarat, Irina Câmpeanu, purtătorul de cuvânt al DASPC Vaslui. AGERPRES / (AS - Claudiu Andone)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Un bebeluş a murit în condiţii suspecte în locuinţa părinţilor Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui şi Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DASPC) Vaslui au deschis luni o anchetă în cazul unui bebeluş în vârstă de o lună care a murit în condiţii suspecte.
Vaslui: Poliţiştii anchetează cazul copilului adus la spital intoxicat cu un calmant Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui şi Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui (DASPC) au demarat miercuri o anchetă în cazul bebeluşului în vârstă de 11 luni din municipiul Bârlad care a fost adus în comă la spital după ce mama sa i-a administrat mai multe picături dintr-o...
Vaslui: Poliţiştii anchetează cazul unui bebeluş adus la spital cu policontuzii şi o fractură Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui şi Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DASPC) Vaslui au deschis luni o anchetă în cazul unui bebeluş în vârstă de 9 luni din localitatea Ciocani, care a fost adus la spital cu policontuzii, echimoze şi o fractură la mână.
Vaslui: O minoră dintr-un centru de plasamant a ajuns la spital intoxicată cu etnobotanice Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui a declanşat, miercuri, o anchetă în cazul unei adolescente, în vârstă de 16 ani, aflată în sistem de protecţie într-un centru de plasament din municipiul Bârlad, care a ajuns la spital în urma unei intoxicaţii cu substanţe etnobotanice.
Vaslui: Mama acuzată că şi-ar fi bătut bebeluşul a fost audiată de poliţişti Tânăra în vârstă de 19 ani din judeţul Vaslui care este acuzată că şi-ar fi lovit şi muşcat fetiţa în vârstă de două luni a fost audiată luni de poliţişti, potrivit reprezentanţilor IPJ dispunându-se efectuarea unei expertize medico-legale şi a unei expertize criminalistice.
Vaslui: Anchetă a DGASPC în cazul unui copil decedat Direcţia Generală pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui a declanşat o anchetă în cazul unui bebeluş de zece zile, decedat în condiţii suspecte.