Cele mai citite
 


Vrancea: Crucea Roşie a primit ca donaţie o ambulanţă din Italia
luni, 11 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Crucea Roşie Vrancea a primit, vineri, o donaţie din Italia, constând în 3.700 de kilograme de alimente şi o ambulanţă.
Donaţia a fost făcută de o delegaţie a Crucii Roşii din Italia care, profitând de ocazie, a vizitat proiectele derulate de filiala vrânceană în localităţile Gugeşti, Focşani, Mărăşeşti şi Vârteşcoiu.
''Voi cu puţini bani faceţi mult. Noi cu mai mulţi facem mai puţin'', a spus Nello Odierna, preşedintele Crucii Roşii din Bergamo.
La întâlnirea cu voluntarii din Italia au luat parte membri ai Crucii Roşii Vrancea, printre aceştia numărându-se şi viceprimarul Bogdan Matişan, primarul comunei Gugeşti, Vasile Vatră, şi primarul comunei Homocea, Neculai Ionescu.
''Am primit din partea musafirilor noştri un convoi umanitar pentru care le mulţumim foarte mult. Sperăm ca în viitor să colaborăm la fel de bine şi să putem ajunge vreodată la nivelul Crucii Roşii din Bergamo'', a declarat Rodica Davidean, directorul executiv al Crucii Roşii din Vrancea. AGERPRES/ (A - Valentin Moisa)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Sălaj: Ambulanţă donată Crucii Roşii de parteneri din Germania O ambulanţă care va asigura intervenţii de specialitate la competiţiile sportive din judeţul Sălaj a fost donată recent filialei judeţene a Crucii Roşii de partenerii din localitatea germană Lehrte.
DOCUMENTAR: Ziua Crucii Roşii Române, 140 de ani de activitate umanitară Societatea de Cruce Roşie din România s-a înfiinţat şi a primit recunoaşterea Comitetului Internaţional al Crucii Roşii la 4 iulie 1876, la doi ani după aderarea ţării noastre la Prima Convenţie de la Geneva ''pentru ameliorarea situaţiei răniţilor şi bolnavilor din forţele armate în campanie''.
Campania "Banca de alimente", între 23 şi 29 noiembie, în hipermarketuri din ţară Crucea Roşie Română organizează, între 23 şi 29 noiembrie, campania "Banca de alimente" în toate hipermarketurile Carrefour din ţară, informează un comunicat transmis marţi AGERPRES.
Vrancea: Ajutoare din Germania pentru filiala judeţeană a Crucii Roşii Filiala Crucea Roşie Vrancea a primit, luni, cinci camioane şi două autotrenuri încărcate cu ajutoare din Germania.
Crucea Roşie Sibiu a primit în dotare o ambulanţă Crucea Roşie Sibiu este a doua filială a crucii roşii din România, după cea de la Bacău, care are o ambulanţă în dotare, a anunţat joi, într-o conferinţă de presă, Raluca Morar, directoarea filialei sibiene.