Cele mai citite
 


A doua etapă de redistribuire a personalului din cele 67 de unităţi sanitare reprofilate
marţi, 12 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ministerul Sănătăţii a anunţat luni începerea celei de-a doua etpe de redistribuire a personalului din cele 67 de unităţi sanitare reprofilate.
Ministerul Sănătăţii a publicat, pe adresa de web www.ms.ro, lista locurilor care au rămas vacante în urma primei etape de redistribuire, se arată într-un comunicat de presă.
Redistribuirea personalului din unităţile sanitare care se reprofilează se face în trei etape.
În zilele de 4 şi 5 aprilie, direcţiile de sănătate publică au realizat redistribuirea personalului care a optat pentru unităţile din acelaşi judeţ. Astfel, pe 7 aprilie au fost încheiate decizii de redistribuire pentru 2.630 angajaţi din cei 2.824 angajaţi care au depus cerere de redistribuire.
Pentru cei care nu şi-au ales post sau nu au avut loc în acelaşi judeţ, în 14 şi 15 aprilie se va face redistribuirea în unităţile din judeţele limitrofe.
Începând din 12 aprilie, se pot depune cereri la direcţiile de sănătate publică judeţene şi a municipiului Bucureşti.
Procesul se va încheia în zilele de 28 şi 29 aprilie, atunci când se va face redistribuirea la nivel naţional.
La această redistribuire participă cei care au optat direct pentru această etapă, în principal medicii rezidenţi care au posibilitatea să găasească posturi mai aproape de casă, sau cei care nu au putut fi redistribuiţi în primele etape din diverse motive, precizează Ministerul sănătăţii. AGERPRES/(AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Timiş: CJ cere lămuriri DSP în legătură cu apartamentele ANL pentru medicii rezidenţi Consiliul Judeţean (CJ) Timiş va cere lămuriri de la Direcţia de Sănătate Publică (DSP) care administrează apartamentele din două blocuri ANL de lângă Spitalul Judeţean Timişoara, destinate medicilor rezidenţi, dar în care locuiesc şi alte persoane care nu au legătură cu profesia medicală, a declarat...
Medicii rezidenţi ar putea să lucreze în gărzi plătite din primul an de pregătire Medicii rezidenţi ar putea să lucreze în gărzi plătite încă din primul an de pregătire, potrivit unui amendament aprobat, marţi, de Comisia de muncă a Camerei Deputaţilor.
Ministerul Sănătăţii caută soluţii privind serviciile de terapie intensivă la Spitalul Judeţean Vaslui Ministerul Sănătăţii (MS), în colaborare cu direcţiile de sănătate publică şi medicii din Moldova, caută soluţii pentru asigurarea continuităţii serviciilor de terapie intensivă la Spitalul Judeţean Vaslui, se arată într-un comunicat al MS.
MS a publicat metodologia pentru rezidenţiat; mai multe locuri/posturi la medicină generală, medicină dentară şi farmacie Ministerul Sănătăţii (MS) a publicat metodologia pentru examenul de rezidenţiat pentru sesiunea 2016, care va avea loc pe 20 noiembrie, una dintre noutăţi constând în majorarea numărul de locuri/posturi pentru absolvenţii de medicină generală, medicină dentară şi farmacie.
MS: Programul de vaccinare a copiilor intră în normal Bucureşti, 13 oct /Agerpres / - Ministerul Sănătăţii (MS) informează că din a doua parte a lunii octombrie intră în normal programul de vaccinare a copiilor, conform schemei naţionale de imunizare, după ce au fost asigurate dozele necesare.
Ministerul Sănătăţii a eliminat copia legalizată din procesul de recunoaştere a calificărilor Medicii şi farmaciştii care doresc eliberarea unui certificat de conformitate nu mai trebuie să prezinte copii legalizate după documente la Direcţiile de Sănătate Publică, a informat Ministerul Sănătăţii.