Cele mai citite
 


Buzău: Fostul spital Vintilă Vodă va fi transformat în azil de lux, susţine primarul localităţii
marţi, 12 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Primăria comunei buzoiene Vintilă Vodă a început luni reamenajarea fostului spital din localitate în vederea transformării lui într-un cămin pentru bătrâni cu 47 de locuri.
Căminul de bătrâni va deveni operaţional începând cu luna iulie, când va primi bătrâni din toate judeţele ţării.
"Spitalul va fi transformat într-un adevărat azil de lux, pentru care avem prevăzute 23,5 posturi, dintre care un medic, o asistentă şi patru infirmiere, preluaţi de la fosta unitate spitalicească. Dotările, spaţiile de cazare, precum şi poziţia geografică de excepţie, cu aerul curat de munte, îl face deja atractiv pentru bătrânii din întreaga ţară", a declarat, luni, pentru AGERPRES, primarul localităţii Vintilă Vodă, Constantin Petcu.
Clădirile celorlalte două unităţi spitaliceşti din judeţul Buzău desfiinţate - din Pârscov şi Pătârlagele - au intrat în conservare, Consiliul local al Primăriei oraşului Pătârlagele anunţând că în cursul acestei săptămâni va acţiona Guvernul în instanţă. AGERPRES/(A - Dorin Ivan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Buzău: Un număr de 100 de posturi, scoase la concurs de Spitalul Judeţean de Urgenţă Aproximativ 400 de persoane participă miercuri la concursul organizat de Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău pentru ocuparea a 100 de posturi de asistenţi medicali, infirmiere, brancardieri şi îngrijitoare.
Buzău: Sancţiuni la Spitalul judeţean în scandalul copiilor legaţi de paturi Medicul şef de secţie şi asistenta şefă din secţia de pediatrie de la Spitalul judeţean de Urgenţă Buzău au fost înlocuiţi din funcţiile de conducere deţinute, iar asistenta medicală şi infirmiera de salon au fost sancţionate cu reducerea salariului cu 10% pe o perioadă de două luni, a anunţat marţi...
Buzău: Primăria Pârscov refuză transformarea spitalului din localitate în cămin de bătrâni Primăria comunei Pârscov nu este de acord cu transformarea spitalului din localitate în cămin de bătrâni.
Buzău: Bugetul asistenţei sociale, în creştere cu 10 procente Buzău, 10 ian /Agerpres/ - Bugetul destinat asistenţei sociale în judeţul Buzău pe anul 2011 este cu 10 milioane de lei mai mare decât în anul precedent, în creştere cu aproape 10 la sută.
Buzău: Peste 80 de copii din sistemul de protecţie, trataţi de stomatologi italieni O echipă este formată din 24 medici, asistenţi medicali şi igienişti profesionişti din Italia au tratat timp de două săptămâni peste 80 de copii din sistemul de protecţie socială din judeţul Buzău, fiind efectuate 400 de intervenţii stomatologice.
Buzău: Ancheta de la Spitalul judeţean a fost extinsă Un număr de 15 persoane din cadrul secţiei Pediatrie a Spitalului judeţean Buzău au fost audiate în legătură cu scandalul copiilor legaţi de paturi, dar ancheta a fost extinsă în vederea clarificării unor aspecte şi neconcordanţe rezultate din punctele de vedere exprimate până acum, a anunţat marţi Biroul...