Cele mai citite
 


Galaţi: Fetiţa lovită de un copac prăbuşit din cauza furtunii a ieşit din comă
marţi, 12 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Fetiţa de zece ani, din Tecuci, lovită la cap, sâmbătă seara, de crengile desprinse dintr-un copac prăbuşit în urma unei furtuni, a ieşit luni din comă, după ce a fost operată cu succes de medici, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă din Galaţi, dr. Nicolae Bacalbaşa.
Fetiţa, Georgiana Lovin, îşi ajuta mama cărând apă pentru spălarea unui covor. La un moment dat, a izbucnit o furtună, iar rafalele puternice de vânt au doborât un copac din curte, crengile acestuia lovind-o în cap. Micuţa a fost transportată iniţial la Spitalul Municipal din Tecuci, după care a fost dusă la Spitalul de Urgenţă din Galaţi, cu diagnosticul traumatism cranio-cerebral acut obţinut prin strivire.
Medicii gălăţeni au operat-o, duminică, timp de mai bine de patru ore, dar fetiţa a rămas în comă, stare din care a ieşit luni dimineaţa.
Copilul de zece ani locuieşte împreună cu părinţii, dar şi cu alte 100 de persoane, într-una dintre locuinţele modulare oferite de autorităţi pentru sinistraţii de la inundaţii, într-o unitate militară dezafectată din Tecuci.
Potrivit localnicilor din tabăra de sinistraţi, alte două incidente cauzate de prăbuşirea plopilor bătrâni s-au înregistrat în curtea dintre locuinţele modulare.
Primarul municipiului Tecuci, Eduard Finkelstain, a recunoscut că plopii bătrâni sunt o problemă în tot oraşul, dar acţiunea de toaletare a acestora este încă la început, doar 70 dintre copaci fiind până acum curăţaţi. Finkelstain a spus că Primăria Tecuci va ajuta financiar familia fetiţei. AGERPRES/ (AS - Dan Paic)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Galaţi: Anchetă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Sf. Apostol Andrei Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Sf. Apostol Andrei din Galaţi a declanşat miercuri o anchetă internă după ce rudele unui bărbat de 57 ani au reclamat că acesta a murit din cauza unui hematom provocat de o căzătură când a mers la baie, în timp ce era internat la secţia de Oncologie.
Galaţi: Alcoolemie record la o bătrână de 72 ani O bătrână de 72 de ani din localitatea Movileni a fost adusă în comă alcoolică la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Galaţi, cu o alcoolemie record de 4,1 grame la mie alcool în sânge.
Galaţi: Pacientul căzut în baia Spitalului Judeţean- deces cauzat de o lovitură la cap, conform medicilor legişti Bărbatul de 57 ani, pacient al Spitalului Sf. Apostol Andrei din Galaţi, decedat în urmă cu nouă zile după ce a căzut în timp ce s-a dus la baie, a murit din cauza unui hematom provocat la cap de căzătură, au precizat vineri medicii legişti în certificatul eliberat după efectuarea necropsiei. Constantin...
Galaţi: Victime ale cailor din propria ogradă Doi bărbaţi din judeţele Galaţi şi Tulcea au ajuns, marţi, în stare gravă, la Spitalul de Urgenţă din Galaţi, unul în comă, iar celălalt muşcat de organul genital, după ce au căzut victimă cailor din propria ogradă.
Galaţi: Un băiat de zece ani a ajuns la spital în comă alcoolică Un copil de zece ani din localitatea Iveşti a ajuns joi în comă alcoolică la Spitalul de Copii Galaţi, după ce a consumat băuturi alcoolice în exces împreună cu un adolescent, care a ajuns la rândul lui la Spitalul Municipal Tecuci.
Galaţi: Miniştrii Mircea Duşa şi Dan Nica au coordonat şedinţa Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Miniştrii Mircea Duşa şi Dan Nica au coordonat, duminică, şedinţa Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă din Judeţul Galaţi, după care au plecat în judeţ, pentru a inspecta zonele grav afectate de inundaţii.