Cele mai citite
 


Mehedinţi: 50% dintre cadrele medicale disponibilizate de la spitalele Strehaia şi Vânju Mare preluate de SJU Drobeta
marţi, 12 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Doar 87 de cadre medicale dintre cele 174 disponibilizate de la spitalele orăşeneşti din Strehaia şi Vânju Mare, care s-au desfiinţat începând cu 1 aprilie, au fost angajate la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin.
Managerul acestuia, Claudiu Zară, a declarat, luni, pentru AGERPRES, că personalul provenit de la unităţile spitaliceşti care urmează să se transforme în cămine de bătrâni sau secţii externe ale SJU din Drobeta Turnu Severin este calificat exact în specialităţile deficitare aici.
''În perioada care urmează vom negocia salariile cu noii angajaţi. În cazul în care se va aproba propunerea de reînfiinţare a ambulatoriilor spitalelor respective, aceştia vor continua să lucreze acolo. Dacă Ministerul Sănătăţii nu va da curs hotărârii autorităţilor locale, ei vor presta servicii medicale la Drobeta Turnu Severin'', a precizat Zară.
În ceea ce-i priveşte pe ceilalţi angajaţi, obligaţia de a le asigura un loc de muncă revine autorităţilor publice locale şi medicale, susţine managerul SJU din Drobeta Turnu Severin.AGERPRES/ (A - Florian Copcea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Cadrele medicale, timp de trei zile în grevă japoneză Cadrele medicale ale Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin au intrat, luni, în grevă japoneză, a declarat pentru AGERPRES vicepreşedintele Colegiului Medicilor din Mehedinţi, dr. Radu Iman.
Mehedinţi: Spitalul de urgenţă din Drobeta Turnu Severin va fi preluat de CJ Spitalul de urgenţă din municipiul Drobeta Turnu Severin va fi transferat, joi, de la Ministerul Sănătăţii în administrarea Consiliului Judeţean (CJ) Mehedinţi, a declarat, pentru AGERPRES, preşedintele CJ, Marius Bălu.
Mehedinţi: Consilierii judeţeni au aprobat transformarea spitalelor desfiinţate în secţii ale SJU Spitalele desfiinţate din oraşele Strehaia şi Vânju Mare vor deveni secţii externe ale Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Drobeta Turnu Severin, a declarat joi, pentru AGERPRES, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Mehedinţi, Marius Bălu.
Mehedinţi: Prioritatea managerului SJU din Drobeta Turnu Severin este să mute urgent maternitatea Managerul spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin, Marinică Stoian, a declarat miercuri pentru AGERPRES că prioritatea numărul unu a echipei sale de administraţie este mutarea urgentă a maternităţii în imobilul a cărui construcţie a fost finalizată la sfârşitul anului 2013 şi pentru...
Mehedinţi: SJU din Drobeta Turnu Severin a fost acreditat pentru prelevarea de organe umane Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin a fost acreditat la începutul acestui an să efectueze prelevări de organe de la donatori şi persoane în moarte cerebrală, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al unităţii spitaliceşti, dr. Cristian Jianu.
Mehedinţi: SJU din Drobeta Turnu Severin va achiziţiona aparatură medicală de ultimă generaţie Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin va beneficia de 1,7 milioane de euro de la Ministerul Sănătăţii pentru procurarea de aparatură medicală performantă, a declarat luni pentru AGERPRES managerul Marinică Stoian.