Cele mai citite
 


Tulcea: Conservatorii doresc menţinerea Centrului de sănătate din Sulina
marţi, 12 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Preşedintele organizaţiei judeţene PC Tulcea, Rodica Paţă, susţine dorinţa Primăriei oraşului Sulina pentru menţinerea Centrului de sănătate, unitate care la începutul lunii ar fi trebuit să se transforme în centru pentru bătrâni.
Liderul conservatorilor tulceni a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că peste câteva zile se va deplasa la Sulina unde va discuta cu autorităţile locale şi va începe o acţiune de strângere de semnături împotriva aplicării deciziei Ministerului Sănătăţii. Rodica Paţă a apreciat intenţia autorităţilor de a transforma unitatea medicală din Sulina în secţie externă a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Tulcea.
"În Sulina, nu există un spital bine dotat, dar oamenii ştiau că acolo exista un spital şi că în orice situaţie puteau beneficia de prim-ajutor. Ar fi bine ca Centrul de sănătate să se transforme în secţie externă a SJU din Tulcea, pentru că în jurul Sulinei sunt sate a căror populaţie este izolată pe perioada iernii, dar şi atunci când cotele Dunării cresc", a explicat ea.
Pe de altă parte, în ceea ce priveşte câştigarea Primăriei comunei Horia de către PDL, la alegerile de duminică, preşedintele conservatorilor tulceni şi-a exprimat dezamăgirea şi a susţinut că rezultatele scrutinului local parţial vor fi analizate în cadrul USL.
Începând cu data de 1 aprilie, Centrul de sănătate din Sulina ar fi trebuit să se transforme în centru pentru persoanele vârstnice. Autorităţile locale şi judeţene au continuat însă demersurile pentru transformarea unităţii în secţie externă a SJU din Tulcea, în paralel dorindu-se înfiinţarea unui centru medical de permanenţă. AGERPRES/(A - Luisiana Bîgea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Tulcea: Secţie externă a Spitalului Judeţean de Urgenţă, la Babadag Autorităţile tulcene încearcă să transforme dispensarul TBC al Spitalului orăşenesc Babadag într-o unitate externă a Spitalul Judeţean de Urgenţă din municipiul Tulcea.
Tulcea: Spitalul din Babadag şi Centrul de sănătate din Sulina vor funcţiona şi în această lună Spitalul orăşenesc Babadag şi Centrul de sănătate din Sulina vor funcţiona şi în această lună, deşi cele două unităţi spitaliceşti din judeţul Tulcea ar fi trebuit să se transforme începând cu data de 1 aprilie în cămine pentru bătrâni, conform deciziei Ministerului Sănătăţii.
Tulcea: La Sulina, va funcţiona o secţie a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Tulcea Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Tulcea aşteaptă din partea Ministerului de Sănătăţii aprobarea pentru transformarea centrului de sănătate din Sulina într-o 'prelungire' a Unităţii de Primire Urgenţă (UPU) a spitalului din municipiu, dispensarul TBC din oraşul Babadag, închis odată...
Tulcea: Liberalii critică decizia de desfiinţare a Centrului de sănătate din Sulina Preşedintele PNL Tulcea, deputatul Octavian Popa, a criticat joi decizia de transformare a Centrului de sănătate din Sulina în centru pentru persoane vârstnice, susţinând că transformarea unităţii medicale într-o secţie externă a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Tulcea este 'o încercare de a masca...
Tulcea: Unitate de Primire a Urgenţelor la Sulina Prefectul judeţului Tulcea, Vasile Gudu, susţine înfiinţarea la Sulina a unei Unităţi de Primire a Urgenţelor (UPU) a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Tulcea, după ce şi-a încetat activitatea Centrul de sănătate din cel mai estic oraş al ţării.
Tulcea ar putea avea un nou Centru de tratamente medicale Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) apreciază disponibilitatea autorităţii locale pentru înfiinţarea unui centru medical care să descongestioneze activitatea Unităţii de Primiri Urgenţe (UPU) a spitalului.