Cele mai citite
 


Vaslui: Mama acuzată că şi-ar fi bătut bebeluşul a fost audiată de poliţişti
marţi, 12 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Tânăra în vârstă de 19 ani din judeţul Vaslui care este acuzată că şi-ar fi lovit şi muşcat fetiţa în vârstă de două luni a fost audiată luni de poliţişti, potrivit reprezentanţilor IPJ dispunându-se efectuarea unei expertize medico-legale şi a unei expertize criminalistice.
'În urma celor două expertize se va stabili cu exactitate provenienţa leziunilor de pe corpul copilului. Pe baza rezultatelor de la expertize şi pe baza rezultatelor din urma anchetei făcute de poliţişti se va stabili dacă în cauză sunt întrunite elementele constitutive ale unei infracţiuni. Mama a fost audiată deja de poliţişti, dar cercetările continuă', a declarat, luni, pentru AGERPRES, Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.
IPJ Vaslui a demarat, duminică o anchetă în cazul unei fetiţe în vârstă de două luni care a ajuns la spital după ce ar fi fost lovită şi muşcată de mama ei în vârstă de 19 ani.
Potrivit Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DASPC) Vaslui, atât mama cât şi fetiţa se aflau sub protecţie socială într-un centru maternal din municipiul Bârlad.
Micuţa a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul de copii 'Sf Nicolae' din Bârlad, dar din cauză că starea ei era gravă, medicii de aici au decis transferul ei la o clinică din Iaşi.
Tânăra de 19 ani a fost plecată în Italia şi s-a întors în ţară, pentru a naşte, deşi, spun cei de la DASPC Vaslui, ea nu şi-a dorit nicio clipă copilul. Asistenţii sociali au convins-o însă să nu îşi abandoneze fetiţa şi le-au oferit celor două protecţie socială. AGERPRES/(AS - Claudiu Andone)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Bebeluş de două luni în stare gravă la spital după ce a fost bătut de mamă Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui a demarat duminică o anchetă în cazul unei nou-născute în vârstă de două luni care a ajuns la spital după ce ar fi fost lovită şi muşcată de mama ei în vârstă de 19 ani.
Vaslui: Poliţiştii anchetează cazul unui bebeluş adus la spital cu policontuzii şi o fractură Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui şi Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DASPC) Vaslui au deschis luni o anchetă în cazul unui bebeluş în vârstă de 9 luni din localitatea Ciocani, care a fost adus la spital cu policontuzii, echimoze şi o fractură la mână.
Vaslui: Anchetă a DGASPC în cazul unui copil decedat Direcţia Generală pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui a declanşat o anchetă în cazul unui bebeluş de zece zile, decedat în condiţii suspecte.
Vaslui: Anchetă a DGASPC în cazul unui copil în comă alcoolică Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui a declanşat luni o anchetă în cazul unui copil din comuna vasluiană Lunca Banului, care a ajuns în comă alcoolică la Spitalul Municipal din Huşi, după ce a băut vin la un praznic.
Vaslui: O minoră dintr-un centru de plasamant a ajuns la spital intoxicată cu etnobotanice Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui a declanşat, miercuri, o anchetă în cazul unei adolescente, în vârstă de 16 ani, aflată în sistem de protecţie într-un centru de plasament din municipiul Bârlad, care a ajuns la spital în urma unei intoxicaţii cu substanţe etnobotanice.
Vaslui: Poliţiştii anchetează cazul copilului adus la spital intoxicat cu un calmant Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui şi Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui (DASPC) au demarat miercuri o anchetă în cazul bebeluşului în vârstă de 11 luni din municipiul Bârlad care a fost adus în comă la spital după ce mama sa i-a administrat mai multe picături dintr-o...