Cele mai citite
 


Spargere la fabrica de medicamente Bayer: au fost furate 340.000 de tablete contra impotenţei
marţi, 7 iulie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri, Disfunctii sexuale - Infertilitate
 

/Die Welt/

Berlin, 7 iul /Agerpres/ - Patru persoane necunoscute au spart fabrica de medicamente Bayer din Koeln, furând 320.000 de tablete Levitra împotriva impotenţei. Costul de piaţă al preparatelor furate se ridică la 5 milioane de euro, informează Die Welt.

 

Potrivit publicaţiei germane, medicamentul Levitra, recomandat în cazuri de impotenţă sau de probleme erectile, este unul dintre cele mai de succes preparate ale Bayer. În 2008, concernul farmaceutic a câştigat 341 de milioane de euro din comercializarea lui.

Pentru orice informaţie care ar duce la prinderea hoţilor, Bayer a promis o recompensă în valoare de 20.000 de euro.

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
O pastilă care se dizolvă în gură în câteva secunde, remediul discret împotriva impotenţei Să cauţi un pahar de apă şi să înghiţi neîndemânatic o pastilă într-un moment torid poate diminua serios flacăra pasiunii, scrie cotidianul britanic Daily Mail în ediţia marţi. Oamenii de ştiinţă cred însă că au venit cu soluţia perfectă pentru a trece de acest moment stânjenitor: prima pastilă pentru...
Bayer renunţă la producerea de dispozitive pentru diabetici, în schimbul a 1,02 miliarde de euro Grupul german Bayer AG şi-a vândut divizia de instrumente medicale pentru diabetici companiei Panasonic Healthcare pentru 1,02 miliarde de euro (1,15 miliarde de dolari), transmit MarketWatch şi Reuters.
Bayer a lansat cea de-a cincea iniţiativă globală de crowdsourcing Bayer şi-a lansat cea de-a cincea iniţiativă globală de crowdsourcing, ultimul program de finanţare pe internet - denumit Grants4Indications - promovând explorarea unor noi indicaţii, cu scopul de a descoperi noi zone terapeutice potenţiale pentru compuşii Bayer, anunţă joi reprezentanţii companiei.
Bayer a obţinut undă verde pentru comercializarea în Europa a unui nou sterilet hormonal Compania farmaceutică germană Bayer a anunţat marţi că a obţinut acordul Comisiei Europene pentru comercializarea noului său sterilet hormonal Jaydess, transmite AFP.
Bayer oferă 62 de miliarde de dolari pentru achiziţionarea Monsanto Grupul german Bayer AG a anunţat luni că va plăti în numerar aproximativ 62 de miliarde de dolari pentru preluarea Monsanto Co, pentru a crea cel mai mare furnizor mondial de seminţe modificate genetic şi erbicide, transmite Bloomberg.
Consiliul Concurenţei a amendat Bayer, Sintofarm şi mai mulţi distribuitori cu 51,52 milioane de lei Consiliul Concurenţei a amendat companiile farmaceutice Bayer şi Sintofarm şi mai mulţi distribuitori cu 51,52 milioane de lei (aproximativ 12 milioane de euro) pentru încheierea unor înţelegeri privind interzicerea exportului de produse ale celor doi producători.