Cele mai citite
 


Cluj: Proiecţie a documentarului "Hand Herald" în scop caritabil
miercuri, 13 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Filmul documentar "Hand Herald", realizat de Don Hahn, va rula joi în premieră în România, în scop caritabil, la Casa de Cultură a Studenţilor.
Evenimentul cinematografic este organizat de Fundaţia "Inocenţi" şi va fi urmat de un cocteil şi de o vânzare de obiecte în scopul strângerii fondurilor necesare demarării unui program de intervenţie timpurie pentru copii abandonaţi sau spitalizaţi în unităţi sanitare pentru perioade lungi de timp.
Fundaţia "Inocenţi" a fost înfiinţată în anul 1990, sub numele de "Romanian Chidren's Relief", cu scopul de a sprijini copiii instituţionalizaţi. Fundaţia şi-a extins programele şi îşi desfăşoară activitatea în prezent în Spitalul de pediatrie IOMC "Dr. Alfred Rusescu" din Bucureşti şi în Spitalul Judeţean din Bistriţa, cu 20 de angajaţi specializaţi în psihologie, asistenţă socială, kinetoterapie şi educaţie. AGERPRES/ (AS - Carmen Fărcaşiu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Cluj: Intervenţie endoscopică în premieră pentru Europa de Sud-Est O intervenţie endoscopică în premieră pentru România şi pentru Europa de Sud-Est a fost realizată la Institutul de Gastroenterologie şi Hepatologie 'Prof. Dr. O. Fodor' Cluj-Napoca, unui copil de patru ani şi jumătate care nu se mai putea alimenta din cauza unei afecţiuni motorii esofagiene.
Cluj: Intervenţie endoscopică în premieră în România O intervenţie medicală endoscopică în cazul unei boli rare a esofagului a fost realizată în premieră în România, la Institutul Regional de Gastroenterologie şi Hepatologie "O. Fodor" din Cluj-Napoca.
Cluj: Proiect destinat copiilor cu ADHD, în premieră naţională la Cluj -Napoca Asociaţia "Paşi Înainte" va derula, în premieră naţională, la Cluj-Napoca, un proiect destinat copiilor cu Deficit de Atenţie şi Hiperactivitate Dezordonată (ADHD - Attention Deficit Hyperactivity Disorder).
Cluj: Intervenţie reuşită de extirpare a unor metastaze pulmonare, efectuată de o echipă a Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie O echipă de medici de la Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie "Leon Daniello" din Cluj-Napoca, condusă de Dan Nicolau, şeful secţiei de chirurgie toracică, a realizat, luni, prima intervenţie chirurgicală din clinică pentru stoparea evoluţiei unor metastaze pulmonare, cu un echipament ultramodern cu...
Prof. univ. dr. Ioan Coman: Este impresionantă evoluţia pacienţilor operaţi robotic - interviu Şeful secţiei de Urologie a Spitalului Clinic Municipal, prof. univ. dr. Ioan Coman, a acordat Agenţiei Naţionale de Presă AGERPRES un interviu în care expune etapele parcurse de unitatea sanitară în vederea asigurării unor servicii medicale de talie europeană, precum şi avantajele intervenţiilor chirurgicale...
Cluj: Spectacol realizat în premieră pentru copii cu autism, la Festivalul teatrelor de păpuşi Puck Teatrul Puck va prezenta în premieră naţională un spectacol special conceput pentru copiii cu tulburări din spectrul autist. Premiera spectacolului "Tărâmul dintre valuri" va avea loc în cadrul Festivalului internaţional al teatrelor de păpuşi şi marionete, găzduit de Puck săptămâna aceasta.