Cele mai citite
 


Licitaţia pentru achiziţionarea tratamentelor oncologice, nefinalizată la SJU Vâlcea
miercuri, 13 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea nu a finalizat licitaţia pentru achiziţionarea medicamentelor pentru programul oncologic, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, directorul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate, Rodica Mărginean.
"Din cele discutate cu directorul economic al SJU Vâlcea, au început procedura electronică pentru licitaţie. Noi, CJAS, am primit pentru judeţul Vâlcea suma de 6.170.000 lei pentru programul oncologic, atât injectabile, cât şi tablete. Pentru tratamentul în spital am alocat 3.850.000 lei, rămânând pentru circuit deschis 2.230.000 lei pentru tablete. Fondurile nu sunt suficiente şi am făcut demersuri la Casa Naţională de Asigurări de Sănătate pentru suplimentarea lor", a precizat Mărginean.
Potrivit CJAS, în judeţul Vâlcea sunt în evidenţă 1.303 bolnavi oncologici.
Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Vâlcea efectuează, în aceste zile, la Spitalul Judeţean, un control pe oncologie şi hemofilie la nivel de cheltuieli, ale cărui rezultate vor fi trimise la Bucureşti, mai menţionează directorul CJAS.
Ministrul Sănătăţii, Attila Cseke, a verificat luni modul de derulare a Programului Naţional de Oncologie în unităţile sanitare din reţeaua Ministerului Sănătăţii, într-o întâlnire cu managerii acestor unităţi. AGERPRES/(AS - Liviu Popescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Timişoara: Primarul a cerut Casei judeţene de asigurări de sănătate să suplimenteze fondurile alocate Spitalului de Boli Infecţioase Primarul Nicolae Robu a solicitat Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Timiş şi Ministerului Sănătăţii să suplimenteze în regim de urgenţă fondurile alocate Spitalului de Boli Infecţioase 'Victor Babeş' din Timişoara, care a cerut sprijin financiar de la primărie, întrucât nu îi mai ajung banii...
CNAS a penalizat opt unităţi medicale pentru nerespectarea obligaţiilor contractuale Casa Naţională de Asigurări de Sănătate a penalizat opt unităţi medicale, din cele zece controlate în ultima săptămână a anului trecut, pentru nerespectarea obligaţiilor stipulate în contractele de furnizare de servicii medicale spitaliceşti încheiate cu CNAS.
Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea a fost amendat cu 1,5 milioane lei de CNAS Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea a fost amendat cu 1,5 milioane de lei pentru deficienţe la întocmirea foilor de observaţie şi a reţelelor, a declarat joi directorul adjunct Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) Vâlcea, Constantin Pleşoianu.
Vâlcea: Demersuri iniţiate de Consiliul Judeţan pentru înfiinţarea secţiei de reumatologie în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Consiliul Judeţean (CJ) Vâlcea a înaintat Ministerului Sănătăţii o cerere prin care se solicită înfiinţarea unei secţii de reumatologie în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă, a declarat, luni, pentru AGERPRES preşedintele instituţiei, Ion Cîlea.
Braşov: Au fost achiziţionate medicamentele pentru tratamentele oncologice Farmacia Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov a achiziţionat medicamentele necesare pentru tratamentele oncologice ale bolnavilor, a declarat, joi, pentru AGERPRES, directorul medical al spitalului, dr. Adrian Albotă.
Bacău: CJ a adresat o "plângere prealabilă" Ministerului Sănătăţii privind reducerea numărului de paturi în spitalele judeţului Consiliul Judeţean (CJ) Bacău, sub semnătura preşedintelui instituţiei, social-democratul Dragoş Benea, a adresat joi o "plângere prealabilă" către Ministerul Sănătăţii prin care reclamă că, în baza unui ordin de ministru publicat în Monitorul Oficial la finele lunii martie, au fost reduse cu 102 paturi...