Cele mai citite
 


Mehedinţi: Stocuri suficiente pentru bolnavii cuprinşi în programul naţional de oncologie
miercuri, 13 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Spitalul Judeţean de Urgenţă din Drobeta-Turnu Severin a beneficiat pentru luna aprilie de aproximativ 300.000 lei alocaţi de la bugetul Casei de Asigurări de Sănătate Mehedinţi pentru programul naţional de oncologie.
Managerul Spitalul Judeţean de Urgenţă, Claudiu Zară, a declarat marţi pentru AGERPRES că în judeţ sunt 1.050 de bolnavi oncologici.
"Dintre aceştia, 800 se aprovizionau până la noile reglementări cu medicamente din reţeaua de farmacii externe. Acum toţi bolnavii îşi pot procura medicamentele numai de la farmacia cu circuit închis din incinta unităţii noastre spitaliceşti", a precizat Zară.
Potrivit sursei citate, la nivelul judeţul Mehedinţi există creat un stoc de medicamente suficient pentru a asigura timp de două luni tratamentele necesare bolnavilor cuprinşi în programul naţional de oncologie. AGERPRES/(A- Florian Copcea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Preşedintele CJAS a cerut conducerii SJU Drobeta să asigure căldura în saloane Drobeta Turnu Severin, 11 oct /Agerpres/- Preşedintele Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Mehedinţi, Ion Mîţu, a cerut conducerii Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin să identifice o sursă alternativă de încălzire a saloanelor cu bolnavi.
Mehedinţi: Dotări la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Drobeta-Turnu Severin în valoare de aproximativ 1,5 milioane de lei Valoarea dotărilor efectuate în semestrul al doilea al acestui an la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta-Turnu Severin se ridică la 1.480.744 de lei, a declarat marţi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Roxana Bichiş.
Mehedinţi: Fonduri atrase nerambursabile pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă din Drobeta-Turnu Severin Spitalul Judeţean de Urgenţă din Drobeta-Turnu Severin va investi, începând din această lună, aproximativ 1,2 milioane euro în infrastructura spitalicească, a declarat joi, pentru AGERPRES, managerul Claudiu Zară.
Mehedinţi: Aproximativ 500 de cereri pentru eliberarea de dispozitive medicale, onorate Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Mehedinţi a reuşit rezolvarea a 496 de cereri depuse de asiguraţi pentru aprobarea achiziţiei gratuite de dispozitive medicale, a declarat miercuri pentru AGERPRES preşedintele instituţiei, Ion Mîţu.
Mehedinţi: Peste 3,8 milioane lei decontaţi de CJAS pentru servicii medicale efectuate în străinătate de asiguraţi Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Mehedinţi a decontat în străinătate în 2015 facturi emise de unităţi spitaliceşti în valoare de 3.895.000 lei, a declarat luni pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al instituţiei, Radu Barbu.
Mehedinţi: Restanţele la plata medicamentelor se ridică la şapte milioane de lei Datoriile la furnizorii de medicamente şi materiale sanitare ale spitalului Judeţean de urgenţă din Drobeta-Turnu Severin se ridică la 7 milioane de lei, a declarat vineri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituţiei, dr. Cristian Jianu.