Cele mai citite
 


Starea lui Teo Trandafir, în ameliorare în ultimele zile; criza a fost depăşită, afirmă medicii
miercuri, 13 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Starea de sănătate a lui Teo Trandafir s-a ameliorat în ultimele zile, medicii de la clinica AKH din Viena unde este internată fosta realizatoare de televiziune declarându-se "extrem de mulţumiţi de evoluţia" pacientei, potrivit celui mai recent buletin medical, emis marţi.
Acesta precizează că Teo Trandafir a fost transferată cu succes într-un salon chirurgical obişnuit, unde este tratată în continuare. Pacienta se poate deplasa singură, iar intensitatea tratamentului este redusă treptat, indică medicii.
"Se pare că putem afirma acum că a fost depăşită cu succes criza ce îi punea în pericol viaţa, ceea ce a solicitat un efort imens din partea echipei interdisciplinare", a declarat profesorul Michael Gnant, şeful echipei de chirurgi.
Dacă recuperarea pacientei va continua, ea ar putea reveni în România în următoarele 10-14 zile, mai afirmă medicii vienezi. AGERPRES/(AS - Irina Cristea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Teo Trandafir a revenit acasă Teo Trandafir a revenit miercuri în ţară, după ce a fost internată mai bine de trei luni într-un spital din capitala Austriei, Viena.
Teo Trandafir, în comă indusă la terapie intensivă Viena, 3 mar /Agerpres/ - Teo Trandafir se luptă cu o pancreatită necrozantă severă şi se află în prezent în comă indusă, informează un comunicat dat publicităţii joi de clinica vieneză AKH, unde se află internată fosta vedetă de televiziune.
Teo Trandafir a fost operată din nou vinerea trecută (clinica AKH) Viena, 29 mar /Agerpres/ - Fosta realizatoare TV Teo Trandafir a fost operată din nou vinerea trecută de medicii austrieci, pentru îndepărtarea ţesuturilor necrozate şi a abceselor din abdomen, informează clinica vieneză AKH într-un comunicat dat publicităţii marţi pe site-ul său de internet.
(Corespondenţă) Austria: Starea de sănătate a lui Teo Trandafir s-a ameliorat Corespondentul Agerpres, George Andrei, transmite: Starea de sănătate a pacientei Teo Trandafir s-a 'îmbunătăţit', a anunţat, într-un nou buletin medical, colectivul interdisciplinar medical de la Allgemeines Krankenhaus der Stadt Wien (AKH).
Teo Trandafir a fost operată (comunicat) Viena, 24 feb /Agerpres/ - Teo Trandafir a fost supusă joi unei intervenţii chirurgicale majore din cauza pancreatitei severe şi a infecţiei abdominale de care suferea. Intervenţia, care s-a încheiat cu succes, a constat în eliminarea unei părţi necrozate a glandei, precum şi într-un drenaj amplu şi...
Prof. dr. Irinel Popescu, realizatorul primului transplant de ficat din România, la moment aniversar (interviu) Fără doar şi poate, criteriul cantitativ este departe de a fi relevant în definirea unei personalităţi de excepţie, în general, a unui eminent chirurg în particular. Şi asta nici măcar la un moment aniversar, cum este împlinirea vârstei de 60 de ani.