Cele mai citite
 


Călăraşi: Spitalul din Budeşti va deveni secţie externă a Spitalului Judeţean de Urgenţă
joi, 14 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Consilierii judeţeni au aprobat în unanimitate, în şedinţa extraordinară de miercuri, proiectul privind propunerea de preluare a managementului asistenţei medicale al Spitalului orăşenesc Budeşti de la Consiliul Local al oraşului Budeşti la Consiliul Judeţean Călăraşi şi reorganizarea acestuia ca structură fără personalitate juridică în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Călăraşi.
Potrivit preşedintelui CJ Călăraşi, George Răducu Filipescu, secţia va avea în jur de 52 de paturi, iar principalul obiectiv al acesteia vor fi bolile cronice. De asemenea, în cadrul secţiei va fi asigurată şi o linie de gardă pentru a se putea acorda primul ajutor în caz de nevoie.
Preşedintele CJ Călăraşi urmează a promova proiectul de hotărâre de Guvern privind aprobarea acestui transfer.
Spitalul din Budeşti figurează pe lista Ministerului Sănătăţii pentru transformare în cămin de bătrâni. Acesta avea 89 de paturi şi deservea peste 40.000 de locuitori.
AGERPRES /(AS-Mirel Tudorache)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bacău: CJ a adresat o "plângere prealabilă" Ministerului Sănătăţii privind reducerea numărului de paturi în spitalele judeţului Consiliul Judeţean (CJ) Bacău, sub semnătura preşedintelui instituţiei, social-democratul Dragoş Benea, a adresat joi o "plângere prealabilă" către Ministerul Sănătăţii prin care reclamă că, în baza unui ordin de ministru publicat în Monitorul Oficial la finele lunii martie, au fost reduse cu 102 paturi...
Vâlcea: Demersuri iniţiate de Consiliul Judeţan pentru înfiinţarea secţiei de reumatologie în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Consiliul Judeţean (CJ) Vâlcea a înaintat Ministerului Sănătăţii o cerere prin care se solicită înfiinţarea unei secţii de reumatologie în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă, a declarat, luni, pentru AGERPRES preşedintele instituţiei, Ion Cîlea.
Vâlcea: Spitalul de Urgenţă şi Maternitatea au fost preluate de către CJ Vâlcea Protocolul de preluare de către Consiliul Judeţean (CJ) Vâlcea a Spitalului de Urgenţă şi a Spitalului de Obstetrică şi Ginecologie din Râmnic a fost semnat, vineri, de preşedintele CJ, Ion Câlea şi de şeful Direcţiei de Sănătate Publică, Luminiţa Apostolescu, în prezenţa ministrului secretar de stat...
Teleorman: CJ a aprobat Regulamentul de organizare şi funcţionare a Spitalului Judeţean de Urgenţă Alexandria Consiliul Judeţean Teleorman a aprobat miercuri Regulamentul de organizare şi funcţionare a Spitalului Judeţean de Urgenţă Alexandria, care, prin reorganizare, a preluat şi personalul de la Spitalul de Psihiatrie Cronici din localitatea Balaci.
Giurgiu: Linie de gardă în radiologie înfiinţată la Spitalul Judeţean de Urgenţă cu sprijinul CJ Consiliul Judeţean Giurgiu a aprobat marţi, în şedinţă extraordinară, înfiinţarea unei linii de gardă în specialitatea radiologie şi imagistică medicală în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu în vederea îmbunătăţirii serviciilor medicale oferite populaţiei judeţului Giurgiu, cât şi pentru menţinerea...
Călăraşi: Angajaţii Spitalului Judeţean de Urgenţă au protestat în faţa instituţiei Mai mulţi angajaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă Călăraşi au întrerupt activitatea, miercuri după-amiază, protestând în faţa instituţiei în semn de nemulţumire faţă de reducerile salariale.