Cele mai citite
 


Directorul AJVPS Dolj a murit, iar fiica lui este în stare gravă la spital
joi, 14 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Directorul Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi (AJVPS) Dolj, Nelu Gruia, în vârstă de 55 de ani, fost şef al Serviciului de Arme şi Muniţii din IPJ Dolj în perioada 2006 - 2009, a murit, miercuri, iar fiica lui de 24 de ani se află în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova.
Potrivit medicilor de la SJU Craiova, fostul poliţist şi fiica sa au fost supuşi de urgenţă unor intervenţii chirurgicale, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa lui Gruia.
"Bărbatul de 55 de ani şi tânăra de 24 de ani au ajuns la spital în şoc hemoragic în urma unor plăgi împuşcate în regiunea toracică. Cei doi au fost aduşi în stare destul de gravă, iar medicii au depus toate eforturile pentru a-i salva. Din păcate, bărbatul a decedat", a declarat dr. Cristina Geormăneanu, purtătorul de cuvânt al SJU Craiova.
Potrivit IPJ Dolj, Nelu Gruia a fost şef al Serviciului de Arme şi Muniţii în perioada 2006 - 2009 şi nu a fost niciodată cercetat disciplinar.
Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, agent Amelia Căprărin, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, că Nelu Gruia şi-a încetat activitatea de poliţist în ianuarie 2009, la cerere.
Potrivit Ameliei Căprărin, Gruia avea relaţii bune cu colegii de serviciu şi nu a renunţat la activitatea de poliţist în urma vreunui scandal sau a vreunei abateri disciplinare. "Este vorba de un fost poliţist, care şi-a încetat activitatea la cerere, în ianuarie 2009, când a fost trecut în rezervă. La faţa locului se află o echipă de poliţişti şi procurori, cercetările în acest caz fiind în curs de desfăşurare", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.
Directorul AJVPS Dolj, Nelu Gruia, şi-a împuşcat, miercuri dimineaţă, soţia şi fiica, după care a încercat să se sinucidă. Tragedia s-ar fi produs în urma unor certuri în familie. Soţia comisarului şef Nelu Gruia, Carmen Gruia, care era profesoară la o şcoală din Craiova, a murit pe loc.
Carmen Gruia împlinise 55 de ani pe 10 aprilie, iar conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Dolj susţine ca aceasta era un profesor excepţional.
"Doamna Carmen Gruia era profesoară de Limba română la Grupul şcolar 'Traian Vuia' din Craiova. Era o profesoară excepţională, foarte apreciată de colegi şi elevi. Avea multe masterate, a fost implicată în foarte multe proiecte privind reforma în educaţie", a declarat, pentru AGERPRES, şeful ISJ Dolj, Mihaela Moţăţeanu. AGERPRES/(AS - Maria Mitrică)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dolj: Fiica fostului poliţist Nelu Gruia a fost externată Craiova, 20 apr /Agerpres/ - Fiica fostului poliţist Nelu Gruia, care în urmă cu o săptămână a fost împuşcată de tatăl său, a fost externată marţi seara din spital, după ce medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova au considerat că aceasta se poate recupera în continuare la domiciliu.
Dolj: Subprefectul Ionel Ciobotea a fost condus pe ultimul drum Subprefectul judeţului Dolj, Ionel Ciobotea, care a decedat, duminică, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova unde suferise o intervenţie chirurgicală, a fost condus, marţi, pe ultimul drum de familie, rude, prieteni, fiind înmormântat la Cimitirul Craiova Nord cu onoruri militare.
Dolj: Anchetă epidemiologică la SJU Craiova după ce au fost rapotate şase cazuri de de infecţie cu Clostridium difficile Direcţia de Sănătate Publică Dolj a demarat o anchetă epidemiologică la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova după ce au fost raportate existenţa în luna septembrie a şase cazuri de infecţie cu Clostridium difficile, considerat drept principalul agent etiologic al sindromului diareic după terapie cu ...
Dolj: Asistent medical internat în stare gravă cu gripă nouă Un asistent medical de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova care suferea de o afecţiune pulmonară de care nu ştia a fost internat în stare gravă la secţia de terapie intensivă a spitalului, după ce s-a confirmat că a contactat virusul gripal A/H1N1.
Dolj: Bărbat împuşcat la o partidă autorizată de vânătoare de păsări Un bărbat de 35 de ani din judeţul Olt a ajuns, sâmbătă seară, la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Craiova, cu o plagă împuşcată în zona bărbiei după ce a fost rănit la o partidă de vânătoare de păsări organizată pe un fond de vânătoare din zona oraşului Scorniceşti.
Anchetă în cazul unui tânăr decedat la Spitalul 'Victor Babeş' din Craiova; rudele au sesizat Parchetul Familia unui bărbat de 35 de ani din comuna doljeană Galicea Mare, care a decedat în urmă cu aproape o lună la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova, după ce fusese internat la Spitalul de Boli Infecţioase ''Victor Babeş'' din localitate cu diagnosticul tuberculoză, acuză medicii că nu l-au tratat co...