Cele mai citite
 


Vanzarile Grupului Roche in primul trimestru al anului 2011 - in linie cu estimarile pentru intregul an
joi, 14 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Concernul farmaceutic elvetian Roche anunta o crestere stabila, in moneda locala, a vanzarilor globale ale Grupului, pe primele trei luni ale anului 2011 la 11.1 miliarde franci elvetieni. Pentru intregul an, se estimeaza ca vanzarile totale ale Grupului Roche precum si si cele ale Diviziei de Farmaceutice (cu exceptia Tamiflu) vor creste cu un procent de o singura cifra, in moneda locala, in linie cu piata, datorita impactului reformei sistemului de sanatate din Statele Unite si al masurilor de austeritate, la nivel european. Pentru Divizia de Diagnostice se estimeaza din nou o crestere semnificativa, peste media pietei, determinata de lansarea de noi produse in toate domeniile de activitate ale acestei divizii.
 

Severin Schwan, CEO al Roche, a declarat cu privire la rezultatele companiei in primele trei luni ale anului  2011: “Vanzalile Grupului in primele trei luni confirma faptul ca ne vom indeplini obiectivele de vanzari estimate pentru acest an. Inca de la inceputul anului, am anuntat rezultate pozitive pentru 7 studii clinice importante, de faza II si III, ce deja sustin cresterea previzionata pentru urmatorii ani.”.
Rezultatele Diviziei de Farmaceutice in primul trimestru 2011
 
Vanzarile Diviziei de Farmaceutice a Roche, excluzand Tamiflu, in primul trimestru al anului 2011, au crescut cu 1% in moneda locala, pana la 8,7 miliarde CHF, confirmand previziunile pentru intreg anul. Aceasta crestere a fost sustinuta in principal de medicamentele din portofoliul de oncologie, poliartrita reumatoide si anemie.
 
In primul trimestru al anului 2011, Roche a anuntat rezultate pozitive pentru sapte studii clinice inportante, dintre care sase vor sta la baza aprobarii ulterioare a unor noi medicamente sau a unor noi indicatii pentru medicamente deja inregistrate, in cancerul de piele, ovarian, pulmonar si de san, majoritatea insotite de teste de diagnosticare specifice, ceea ce intareste pozitia Roche de lider in medicina personalizata.
Vanzarile Diviziei de Diagnostice in 2011
 
Vanzarile Diviziei de Diagnostice au atins in primul trimestru al anului 2011 cifra de 2.4 miliarde de franci elvetieni, in  crestere cu 6% in moneda locala, divizia consolidandu-si astfel pozitia de lider pe piata diagnosticarii in vitro. Aceste performante au fost sustinute in special de vanzarile domeniilor de activitate Professional Diagnostics si Tissue Diagnostics. Roche isi extinde portofoliul in domeniul medicinei personalizate, oferind teste pentru monitorizarea terapiei in hepatita B, iar in anul 2011 vor fi de asemenea lansate teste pentru identificarea biomarkerilor BRAF, KRAS si EGFR, specifici anumitor tipuri de cancer.
 
###
 
Despre Roche
Avand sediul central in Basel, Elvetia, Roche este lider in domeniul cercetarii medicale, prin cele doua divizii ale sale: divizia de farmaceutice si divizia de diagnostice. Roche este cea mai mare companie de biotehnologie, la nivel mondial, si produce medicamente diferentiate clinic in domeniul oncologiei, virologiei, bolilor inflamatorii, bolilor metabolice si afectiunilor sistemului nervos central. Roche este de asemenea lider mondial in diagnosticul in-vitro, diagnosticarea cancerului si pionier in managementul diabetului. Strategia Roche cu privire la medicina personalizata isi propune sa ofere medicamente si tehnici de diagnostic care sa aduca imbunatatiri reale ale starii de sanatate si calitatii vietii pacientilor si sa imbunatateasca ratele de supravietuire. In anul 2010, Roche a avut peste 80.000 de angajati in intreaga lume si a investit peste 9 miliarde de franci elvetieni in cercetarea si dezvoltarea de noi produse. La sfarsitul anului 2010, Grupul Roche a raportat vanzari in valoare totala de 47,5 miliarde de franci elvetieni. Compania Genentech din Statele Unite, este detinuta in intregime de Roche si membra a Grupului Roche. Roche detine de asemenea pachetul majoritar de actiuni la compania japoneza Chugai Pharmaceutical. Pentru mai multe informatii, va invitam sa accesati: 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Performante solide ale vanzarilor Grupului Roche, la nivel global, in primele 9 luni ale anului 2011 Progrese in abordarea medicinei personalizate Concernul farmaceutic elvetian Roche anunta o crestere stabila a vanzarilor globale ale Grupului, in primele noua luni ale anului 2011, cu 2% la o rata de schimb constanta[i], pana la 31.5 miliarde franci elvetieni.
Vanzarile globale in crestere cu 2% pentru Roche, in 2011 Ambele divizii ale Grupului Roche au crescut in linie cu piata Concernul farmaceutic elvetian Roche anunta o crestere a vanzarilor globale ale grupului, in anul 2011, cu 2% in moneda locala la 42.5 miliarde franci elvetieni. Aprecierea francului elvetian fata de celelalte valute, in special fata de dolarul american si moneda euro, a avut un impact negativ semnificativ...
Medicina personalizata: o realitate pentru Roche la ASCO 2011 In cadrul celei de-a 47-a editii a Congresului Anual al Societatii Americane de Oncologie Clinica (ASCO), desfasurat recent la Chicago, Roche si Genentech au prezentat rezultatele a aproximativ 300 de studii clinice pentru noi medicamente destinate tratamentului cancerului, deja aprobate sau aflate...
Vanzari solide pentru Grupul Roche in primul trimestru al anului 2012 Grupul farmaceutic elvetian Roche anunta o crestere a vanzarilor globale in primul trimestru al anului 2012, cu 2% in moneda locala, la 11 miliarde franci elvetieni. Aprecierea francului elvetian fata de celelalte valute a avut un impact negativ semnificativ (3 procente) asupra rezultatelor exprimate...
Vânzările globale ale concernul Roche, 11,1 miliarde franci elveţieni în trimestrul I, 2011 Vânzările globale ale concernul Roche, pe primele trei luni ale anului 2011, au înregistrat o creştere stabilă, la 11,1 miliarde franci elveţieni, se arată într-un comunicat al grupului farmaceutic elveţian Roche.
Un nou tratament indicat in cancerul de san HER 2 pozitiv, in stadiu incipient Comitetul Uniunii Europene pentru Produse Medicamentoase de Uz Uman (CHMP) recomanda Comisiei Europene aprobarea utilizarii Perjeta (pertuzumab) in combinatie cu Herceptin (trastuzumab) si chimioterapie pentru tratamentul neoajuvant (preoperator) al pacientelor cu cancer de san HER 2 pozitiv, local avansat...