Cele mai citite
 


Nimfomania
joi, 14 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri, Viata Sexuala, Disfunctii sexuale - Infertilitate, Obstetrica - Ginecologie
 

 

 
 
 
 
Nimfomania reprezinta o disfunctie sexuala feminina, de natura mentala, caracterizata printr-o profunda insatisfactie sexuala , o permanenta frustrare.

 

 

Femeia nimfomana este o vesnic nesatisfacuta, care sufera de accese  puternice de excitatie sexuala , care nu inceteaza nici dupa producerea orgasmului , de aceea orice act sexual se termina cu nervozitate , deceptii si apetit sexual sporit. Aceste accese de excitatie apar si dispar spontan, fiind chinuitoare.

Ea este obsedata de schimbarea partenerilor sexuali cat mai des posibil si de cresterea continua a raporturilor in cautarea stisfactiei sexuale pe care niciodata nu reuseste sa o dobandeasca. Adesea, nimfomanele provin din randul femeilor ce au avut parte de o educatie rigida si restrictiva in privinta sexualitatii.

Aceasta tulburare nu poate fi vindecata pe cale medicamentoasa, singurul remediu fiind sedintele psihiatrice regulate.

 

Articol preluat de pe www.musetel.ro

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Un nou remediu natural împotriva infecţiilor respiratorii Infecţiile respiratorii au o frecvenţă ridicată, două treimi din populaţie răceşte minimum o dată pe an iar la copiii de 10 ani frecvenţa este de patru răceli pe an, a subliniat miercuri, cu prilejul lansării unui nou produs pentru infecţii respiratorii, dr. Ana Culcer, şefa Departamentului de Neonatologie...
O dietă scăzută în calorii, remediu contra îmbătrânirii Adoptarea în mod periodic a unei diete care imită efectele ajunării poate avea o amplă gamă de beneficii şi, mai ales, poate amâna îmbătrânirea, potrivit unui studiu condus de profesorul Valter Longo de la University of Southern California (USC) din Statele Unite, preluat de cotidianul ABC şi site-ul...
PLANTE ORNAMENTALE: Muşeţelul Muşeţelul, una dintre cele mai populare plante medicinale, este cunoscut încă din Antichitate pentru proprietăţile sale curative.
Educaţie sexuală pentru elevii de liceu, în ultima săptămână de şcoală, la Cinema "Elvira Popescu" Reprezentanţii primei platforme video online de educaţie sexuală în limba română - Sexul vs Barza- vor prezenta lecţii de educaţie sexuală, de luni până miercuri, la Cinema "Elvira Popescu" din Capitală, informează un comunicat al organizatorilor transmis AGERPRES.
Educaţie medicală pentru prevenţia bolilor cardiovasculare Boala cardiovasculară este principala cauză de deces şi dizabilitate la nivel mondial, fiind responsabilă de 17 milioane de decese în fiecare an.
Program de educaţie şi prevenţie în perspectiva eradicării în zece ani a hepatitei, lansat la Suceava Programul de prevenţie şi educaţie dedicat luptei cu virusurile hepatice - ''Spunem Nu hepatitei în Moldova'' - a fost lansat, marţi, la Suceava.