Cele mai citite
 


Brăila: Medicii Spitalului Judeţean vor fi trimişi la specializare în străinătate pe banii CJ
vineri, 15 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Medicii Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila vor fi trimişi la specializare, în ţară şi străinătate, pentru a învăţa cum se folosesc aparatele ultramoderne cu care a fost dotat spitalul în ultima vreme, pe banii Consiliului Judeţean, pentru a nu exista niciun impediment în derularea acestui proiect de perfecţionare.
Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, că toate cheltuielile necesare deplasării personalului medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila la cursuri de perfecţionare vor fi suportate din bugetul CJ.
'Aceste deplasări vor fi acoperite integral din banii CJ. Suntem de principiul că s-a terminat cu varianta 'Na medicamentul, trimite-mă la nu ştiu ce Congres la Viena'. Dorim ca aceste cheltuieli să fie acoperite de CJ sau spital, iar preţul cu care achiziţionăm medicamentele să fie unul corect', a declarat Stancu.
Preşedintele CJ a mai spus că este imperios necesară plecarea la perfecţionare a medicilor, în condiţiile în care la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila s-au investit foarte mulţi bani în aparatură ultramodernă, iar personalul medical trebuie să înveţe repede să lucreze cu aceste aparate.
'Acum, că avem aparatură modernă, se mai pune o problemă, cine lucrează cu aceste aparate? Deocamdată, doctorii nu se înghesuie să vină la perfecţionare. Dacă apare stimularea cadrelor medicale, atunci vom face cu siguranţă aceste perfecţionări. Cointeresarea va interveni când unii doctori vor lua 20 de milioane de lei vechi salariu, iar alţii 120 de milioane', a spus Bunea Stancu. AGERPRES/(A, AS - Ecaterina Ignat)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Laser Argon pentru tratarea retinopatiei diabetice, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila va fi dotat cu Laser Argon pentru tratamentul retinopatiei diabetice, aparat ultraperformant care poate costa până la 100.000 de euro, potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
Brăila: Spitalul Judeţean de Urgenţă a înregistrat anul acesta 12 infecţii intraspitaliceşti Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila a înregistrat anul acesta 12 infecţii intraspitaliceşti, potrivit unei situaţii făcute publice de directorul Direcţiei de Sănătate Publică Brăila, Gabriel Ciochină.
Brăila: Spitalul Judeţean de Urgenţă va scoate primul catalog de prezentare a serviciilor medicale Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila va scoate primul catalog de prezentare a serviciilor medicale pentru a veni în sprijinul pacienţilor, potrivit unei informări făcute publice de conducerea instituţiei.
Brăila: Ambulatoriul Spitalului Judeţean de Urgenţă va fi inaugurat cel târziu în luna octombrie Ambulatoriul de specialitate integrat în Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, investiţie care se ridică la peste 42 de milioane de lei, va fi inaugurat cel târziu în luna octombrie, după cum a declarat preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
Brăila: Managerul Spitalului Judeţean nu ştie dacă mai poate folosi dezinfectanţi de la Hexi Pharma Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, dr. Mihail Iugulescu, a declarat pentru AGERPRES că nu ştie dacă mai poate sau nu folosi în spital dezinfectanţi de la Hexi Pharma, pentru că nu a primit nimic oficial în acest sens, chiar dacă probele - martor arată că la Spitalul Judeţean Brăila dez...
Brăila: A început reabilitarea Blocului Operator de la Spitalul Judeţean, proiect în valoare de peste 25 milioane lei Reabilitarea Blocului Operator de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, proiect în valoare de peste 25 milioane lei, au demarat, iar primele termene au ca perioadă de finalizare sfârşitul lunii mai, după cum a anunţat preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.