Cele mai citite
 


Braşov: Au fost achiziţionate medicamentele pentru tratamentele oncologice
vineri, 15 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Farmacia Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov a achiziţionat medicamentele necesare pentru tratamentele oncologice ale bolnavilor, a declarat, joi, pentru AGERPRES, directorul medical al spitalului, dr. Adrian Albotă.
"Tehnic, vorbim despre o listă de medicamente care cuprinde 63 de poziţii ce au fost achiziţionate prin farmacia spitalului şi o listă cu 11 medicamente injectabile, mai scumpe, aprobate de Ministerul Sănătăţii, a căror plată se face cu fonduri de la Casa Naţională de Asigurări de Sănătate. Licitaţia pentru aceste medicamente se încheie în data de 4 mai şi pentru a nu avea probleme noi le-am cumpărat prin achiziţii directe pentru o lună şi jumătate, după care achiziţiile acestor medicamente se vor face normal, prin licitaţie", a precizat dr. Adrian Albotă.
Ministrul Sănătăţii, Attila Cseke, a verificat luni modul de derulare a Programului Naţional de Oncologie în unităţile sanitare din reţeaua Ministerului Sănătăţii, într-o întâlnire cu managerii acestor unităţi.
Potrivit unui comunicat transmis luni presei de MS, toate cele 11 spitale din reţeaua Ministerului Sănătăţii prin care se derulează Programul Naţional de Oncologie au în prezent stocuri suficiente pentru asigurarea tratamentului oncologic al bolnavilor aflaţi în evidenţă, cel puţin până la data de 1 iunie. AGERPRES/(AS - Jana Pintili)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Braşov: SCJU a fost inclus în subprogramul Ministerului Sănătăţii de reconstrucţie mamară după mastectomie Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Braşov, a fost inclus, alături de alte spitale din nouă centre universitare, în subprogramul din cadrul Programului naţional de oncologie care priveşte reconstrucţia mamară după mastectomie, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, coordonatorul sub...
Braşov: Prima intervenţie chirurgicală de reconstrucţie mamară realizată la SCJU Prima intervenţie chirurgicală de reconstrucţie mamară finanţată integral de Casa Naţională de Asigurări de Sănătate s-a efectuat miercuri, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Braşov, în cadrul subprogramului de reconstrucţie mamară, parte a programului naţional de oncologie.
Braşov:Trei mari spitale din Braşov au datorii la utilităţi de peste 7 milioane de lei Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă cel mai mare din judeţ, Spitalul de Obstretică şi Ginecologie şi Spitalul Clinic de Copii toate aflate în subordinea Consiliului Judeţean au datorii acumulate la utilităţi pe ultimele trei luni de peste 7 milioane de lei, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă...
Braşov: Spitalele din judeţ au bani doar până în luna octombrie Cele 13 spitale din judeţul Braşov au fonduri pentru desfăşurarea activităţii, alocate de Casa Naţională de Asigurări de Sănătate, doar până la începutul lunii octombrie, a declarat luni, într-o conferinţă de presă, directorul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate, dr. Elemer Wusinczky.
Braşov: Fonduri pentru câte două-trei proteze de şold şi genunchi pe zi, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov, cea mai mare unitate spitalicească din judeţ, va primi în acest an mai multe fonduri pentru programele naţionale de sănătate, a anunţat luni directorul spitalului, dr. Adrian Albotă, într-o conferinţă de presă la prefectura Braşov.
Ministerul Sănătăţii a prezentat Guvernului nota referitoare la finanţarea FNUASS a furnizorilor de servicii medicale din privat Ministerul Sănătăţii a prezentat miercuri în Guvern o notă privind finanţarea Fondului Naţional Unic de Asigurări de Sănătate a furnizorilor de servicii medicale din sistemul privat.