Cele mai citite
 


Constanţa: Numărul bolnavilor cu viroze, în scădere
vineri, 15 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Aproape 2.600 de persoane suferă de viroze, potrivit înregistrărilor Direcţiei de Sănătate Publică Judeţene (DSPJ) Constanţa efectuate în perioada 4 - 10 aprilie, număr mai mic cu circa 9% comparativ cu săptămâna precedentă.
Directorul DSPJ, dr. Constantin Dina, a informat joi, printr-un comunicat remis presei, că 37 dintre bolnavii cu infecţii acute ale căilor respiratorii primesc îngrijirile medicale necesare într-o unitate spitalicească.
În judeţul Constanţa sunt înregistrate şi 644 cazuri de pneumonie, 51 dintre aceşti bolnavi fiind spitalizaţi, precum şi cinci suspiciuni de gripă sezonieră. Doi dintre bolnavii suspectaţi de gripă sunt internaţi în spital. AGERPRES/(AS-Nona Jalbă)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bistriţa-Năsăud: Aproape 2.500 de bistriţeni cu viroze respiratorii, într-o săptămână; un pacient diagnosticat cu gripă sezonieră Aproximativ 2.500 de bistriţeni au ajuns săptămâna trecută la medic cu diverse forme de viroze respiratorii, potrivit datelor publicate miercuri pe site-ul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Bistriţa-Năsăud, unul dintre aceştia fiind spitalizat cu gripă sezonieră. Numărul pacienţilor a crescut, faţă...
Galaţi: A fost confirmat al şaselea caz de gripă sezonieră în judeţ Direcţia de Sănătate Publică(DSP) Galaţi a anunţat, marţi, că a fost confirmat al şaselea caz de gripă sezonieră din judeţul Galaţi, o femeie de 56 ani, din mediul rural, cu o infecţie cu virusul AH1PDM09, a declarat marţi, presei, reprezentantul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Galaţi, Valentin Boldea...
Galaţi: Fetiţă de şapte ani diagnosticată cu gripă sezonieră O fetiţă de şapte ani, din Galaţi, a fost diagnosticată cu gripă sezonieră, acesta fiind cel de-al nouălea caz de gripă din judeţ de la începutul sezonului rece, a declarat marţi presei, reprezentantul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Galaţi, Liliana Iordăchescu.
Galaţi: Al zecelea caz de gripă de la începutul sezonului rece Galaţi, 9 mar/Agerpres/- O femeie de 42 ani din Galaţi a fost diagnosticată cu gripă sezonieră, acesta fiind cel de-al zecelea caz de gripă din judeţ de la începutul sezonului rece, a declarat miercuri presei purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Galaţi, Liliana Iordăchescu.
Constanţa: Numărul bolnavilor cu viroze şi pneumonie a crescut la 3.000 Peste 2.300 de persoane din judeţul Constanţa suferă de viroze respiratorii, 690 de pneumonie, iar un bolnav este suspectat de gripă, cazuri al căror număr a crescut cu peste 41% comparativ cu media ultimelor trei săptămâni.
Constanţa: 3.000 cazuri de viroze, număr în uşoară scădere faţă de ultima săptămână Aproape 3.000 de persoane au fost înregistrate cu viroze în perioada 6-12 decembrie în judeţul Constanţa, număr cu 0,8% mai mic comparativ cu cel din săptămâna precedentă, au informat vineri reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP).