Cele mai citite
 


Crin Antonescu: Ministerul Sănătăţii e văzut de guvernanţi ca un loc unde se pot manevra mulţi bani publici
vineri, 15 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ministerul Sănătăţii este văzut de către cei care guvernează ca un loc în care se pot manevra bani în folosul partidelor şi al unor grupuri, a declarat, joi, preşedintele PNL, Crin Antonescu.
"Sentimentul meu e că Ministerul Sănătăţii e văzut de cei care guvernează drept un loc unde se pot manevra cu folos pentru partide şi grupuri nişte bani publici mulţi. Un loc în care se vorbeşte până la saturaţie despre reformă, fără a avea de fapt un plan coerent şi respectat de reformă. Scandalul din ultimele zile e un exemplu tipic de aşa-zisă reformă a sistemului: mişcări haotice, lipsite de discernământ, cu consecinţe chiar dramatice, toate aşezate otova sub titulatura de reformă fără avea nici măcar înţelesul", a afirmat Antonescu, în cadrul unei dezbateri pe domeniul Sănătăţii.
Liderul PNL a arătat că România nu duce lipsă de soluţii la problemele economice pe care le are şi că este nevoie doar de voinţă şi ''de guvernarea în folosul celor guvernaţi''.
"Nouă ni se reproşează că nu înfăţişăm un program cu soluţii care să scoată ţara din criză, asta fiind o capcană, pentru că nu e vorba de descoperirea unor soluţii. Guvernul actual nu duce lipsă de soluţii teoretice. Mai toţi ştim ce ar trebui făcut ca lucrurile să meargă mai bine. Marea problemă nu ţine de conţinutul unui program, ci de atitudinea faţă de banul public, de plasarea unor oameni cu pregătire şi competenţă pe funcţii de decizie şi de guvernarea în folosul celor guvernaţi. Asta e marea revoluţie copernicană a politicii din România. E simplu, nu trebuie să inventeze cineva cine ştie ce teorii economice", a susţinut Crin Antonescu. AGERPRES/(A - Cătălin Alexandru)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Europa de Est trebuie să fie atentă la avertismentul trimis de România Europa de Est trebuie să ia aminte la ''canarul din mină'' din România, afirmă Cornel Ban, director adjunct al departamentului pentru studii de dezvoltare din cadrul Institutului Watson al Universitatii Brown din SUA, într-o scrisoare de răspuns la un articol publicat de Financial Times /FT/.
Antonescu: Nu se poate în cursul acestui an să avem o creştere considerabilă a veniturilor în sănătate Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat vineri că Ministerul Sănătăţii ar trebui să primească bani în plus la rectificarea bugetară, însă a subliniat că anul acesta nu este posibilă o creştere considerabilă a veniturilor în acest domeniu.
Crin Antonescu: Este de dorit cu prioritate ca Ministerul Finanţelor să revină PNL în viitorul Guvern USL Preşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL), Crin Antonescu, copreşedinte al Uniunii Social Liberale (USL, alianţă, la guvernare), a declarat, într-un interviu acordat AGERPRES, că, din punctul său de vedere, este de dorit cu prioritate ca Ministerul Finanţelor să revină liberalilor în situaţia în...
Ministerul Sănătăţii a prezentat Guvernului o notă privind "criza'"medicamentelor oncologice Ministerul Sănătăţii, a prezentat, vineri, Guvernului o notă privind "criza" medicamentelor oncologice.
Victor Surdu: Dacă România ajunge să parcurgă o criză alimentară ar fi culmea nenorocirii (interviu) Bucureşti, 2 mar /Agerpres/ - Deputatul social-democrat Victor Surdu, şeful Departamentului de agricultură al PSD, afirmă, într-un interviu acordat AGERPRES, că, în situaţia în care România va ajunge să treacă printr-o criză alimentară, acest lucru ar însemna 'culmea imbecilităţii, culmea nenorocirii'...
Gorghiu: Sistemul de sănătate este în criză; trebuie să luăm măsuri curajoase de reformă Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a afirmat, vineri, că sistemul de sănătate din România este în criză şi că liberalii vor "o schimbare rapidă, majoră" în domeniul sănătăţii.