Cele mai citite
 


Prahova: Percheziţii ale DIICOT în Ploieşti şi Bucureşti la magazine de etnobotanice
vineri, 15 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Ploieşti, desfăşoară, joi, o serie de percheziţii la magazine de etnobotanice din Bucureşti şi Ploieşti, dar şi la domiciliile celor doi patroni ai respectivelor puncte comerciale.
Potrivit şefului DIICOT Ploieşti, Ionuţ Botnaru, acţiunea vizează trei magazine din municipiul reşedinţă de judeţ, încă un magazin din Capitală, dar şi locuinţele patronilor acestora, respectiv Popescu Alexandru Nicolae, de 28 de ani, şi Neculache Aurelian Sorin, de 22 de ani, aflate în Bucureşti.
La cele patru puncte comerciale se vindeau droguri care conţin ca substanţe active etcatinonă, considerată drog de risc, şi jwh250, substanţă care e considerată drog de mare risc.
În urma uneia dintre percheziţiile care s-au încheiat deja, procurorii au găsit la domiciliul unuia dintre patroni toată marfa pe care acesta o retrăsese de la punctele sale de vânzare, ca urmare a faptului că se aştepta la un control din partea comisarilor OPC.
La audieri vor fi aduse cel puţin 12 persoane, inclusiv vânzătorii de la cele patru magazine care obţineau, zilnic, între 1.500 şi 4.000 de lei, din vânzarea acestor droguri. AGERPRES/(AS - Anamaria Toma)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Percheziţii ale DIICOT în Bucureşti şi Prahova privind traficul de etnobotanice Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Ploieşti efectuează, miercuri dimineaţă, 11 percheziţii în Bucureşti şi judeţul Prahova într-un dosar privind traficul ilicit de droguri.
Prahova: Şapte persoane reţinute de DIICOT Ploieşti pentru trafic de droguri de risc Şapte persoane au fost reţinute, miercuri seară, de către procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Ploieşti într-un dosar privind traficul ilicit de droguri de risc, acestea urmând a fi prezentate Tribunalului Prahova cu propunere...
Prahova: Percheziţii într-un dosar de trafic de stupefiante, 17 persoane fiind aduse la audieri Ploieşti, 3 apr /Agerpres/- Procurorii DIICOT Ploieşti au efectuat, miercuri dimineaţă, mai multe percheziţii într-un dosar privind traficul de stupefiante, 17 persoane, între care trei suspecţi de trafic de substanţe etnobotanice, fiind conduse la audieri.
Prahova: Şapte persoane, arestate preventiv pentru trafic de droguri de risc Tribunalul Prahova a emis joi mandate de arestare preventivă pentru şapte persoane acuzate de trafic de droguri de mare risc.
Prahova: Mandate de arestare preventivă pentru doi patroni de magazine de etnobotanice Doi patroni ai unor magazine care comercializau produse etnobotanice în Ploieşti şi Bucureşti au primit vineri mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile.
Prahova: Tânăr cercetat pentru deţinere de droguri de risc în vederea consumului propriu Ploieşti, 21 mar /Agerpres/- Un ploieştean de 21 de ani s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins având asupra sa mai multe pliculeţe de etnobotanice, el fiind cercetat pentru deţinere de droguri de risc în vederea consumului propriu.