Cele mai citite
 


Primul spital privat cu servicii medicale complete, inaugurat în Bucureşti
vineri, 15 aprilie 2011   ::   1 Comentarii :: :: Stiri
 
Primul spital privat cu servicii medicale complete din România a fost inaugurat joi în Bucureşti.
Spitalul are o suprafaţă de 18.000 mp şi o capacitate de 290 de paturi şi dispune de cele mai noi tehnologii, aparatură de ultimă generaţie şi personal medical profesionist, oferind tratamente la standarde europene.
"Din dorinţa de a oferi totul din punct de vedere medical pacienţilor noştri şi cu un efort susţinut de peste doi ani, am deschis Spitalul Sanador care cuprinde toate specialităţile medicale şi chirurgicale, fiind singular din acest punct de vedere pe piaţa de profil din România. Aici se regăsesc şi arii mai puţin abordate în sistemul privat, cum ar fi Departamentul de cardiologie intervenţională, în cadrul căruia funcţionează laboratoarele de cateterism şi electrofiziologie", a declarat dr. Doriana Carmen Andronescu, director general Sanador.
Spitalul oferă un confort specific unui hotel de cinci stele, dispune de un bloc operator format din şapte săli de operaţie, 17 posturi de terapie intensivă pentru adulţi, 7 posturi de terapie intensivă neonatologie şi câte un compartiment de primiri urgenţe pentru adulţi şi copii.
Blocul de naşteri din cadrul spitalului are trei săli de naştere şi de intervenţii chirurgicale ginecologice, fiind conectat cu secţia de terapie intensivă neonatologie cea mai performantă din sectorul medical privat asigurând gradele de asepsie necesare, a precizat conf. dr. Dan Herghelegiu, directorul medical.
Conf. dr. Herghelegiu a mai evidenţiat că unitatea sanitară deţine cel mai performant bloc operator din sistemul privat şi nu are niciun concurent în ceea ce priveşte dotarea şi condiţiile de concepţie.
El a subliniat că în secţia de urgenţă a spitalului funcţionează dispeceratul şi asistenţa medicală de urgenţă 24 de ore din 24, deţinând propria flotă de ambulanţe disponibile non-stop.
Investiţia a costat 40 milioane de euro, 30 milioane euro pentru construcţie şi 10 milioane euro pentru dotări. AGERPRES
Notare
Comentarii
de dan
La acest spital , Sanador, se poate face si embolizare pentru varicocel ? Va multumesc mult !

Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Sanador a inaugurat primul spital privat cu servicii medicale complete din România Operator de top pe piata serviciilor medicale private din Romania, Sanador a deschis primului spital clinic cu servicii medicale complete, inclusiv asistenta medicala de urgenta, dezvoltat în urma unei investiţii de 40 de milioane de euro.
190 de pachete de naştere vândute de SANADOR în patru zile de BABY EXPO Sanador, cel mai mare spital multidisciplinar privat din România, a vândut 190 de pachete de naştere în numai patru zile de prezență în cadrul târgului BABY Expo. Din totalul de viitoare mămici care au semnat contractele pentru pachetele de naștere, 60% au ales nașterea asistată de medicii angajați...
Cu ocazia Zilei Internaționale a Inimii, Sanador oferă GRATUIT, timp de o lună, pachetul medical cardiologic (consult la medicul specialist, EKG de repaus și un set de analize de laborator) - Cele mai recente date arată că circa 6-7 milioane de români suferă de boli cardiovasculare - 60% dintre decesele din România dintr-un an sunt cauzate de afecțiuni ale inimii (conform ARPIM) - Numărul de angioplastii cu stenturi efectuate bolnavilor cardiaci la Sanador s-a dublat în prima...
Constanţa: Asistenţă medicală privată gratuită, în Mamaia Spitalul Privat ISIS a inaugurat luni, 3 decembrie, un Centru medical multifuncţional, cu spitalizare de zi gratuită, în staţiunea Mamaia.
RETROSPECTIVÃ 2015 Cardul de sănătate şi terapia fără interferon, principalele noutăţi în sistemul de sănătate Bucureşti, 22 dec /Agerpres /- Implementarea cardului de sănătate, introducerea terapiei interferon free şi a unor noi medicamente pe lista de compensate, precum şi modificarea contractului-cadru au fost principalele noutăţi aduse sistemului de sănătate în 2015.
Primul spital privat de ortopedie şi traumatologie din România a fost inaugurat în Capitală Primul spital privat de ortopedie şi traumatologie din România a fost inaugurat miercuri în Bucureşti de MedLife.