Cele mai citite
 


Vânzările globale ale concernul Roche, 11,1 miliarde franci elveţieni în trimestrul I, 2011
vineri, 15 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Vânzările globale ale concernul Roche, pe primele trei luni ale anului 2011, au înregistrat o creştere stabilă, la 11,1 miliarde franci elveţieni, se arată într-un comunicat al grupului farmaceutic elveţian Roche.
Pentru întregul an se estimează ca vânzările totale ale Grupului Roche precum şi cele ale Diviziei de Farmaceutice (cu excepţia Tamiflu) vor creşte cu un procent de o singură cifră, în moneda locală, în linie cu piaţa, din cauza impactului reformei sistemului de sănătate din Statele Unite şi al măsurilor de austeritate, la nivel european.
Pentru Divizia de Diagnostice se estimează din nou o creştere semnificativă, peste media pieţei, determinată de lansarea de noi produse în toate domeniile de activitate ale acestei divizii.
Vânzările Diviziei de Farmaceutice a Roche, excluzând Tamiflu, în primul trimestru al anului 2011, au crescut cu 1% în moneda locală, până la 8,7 miliarde CHF, confirmând previziunile pentru întreg anul. Această creştere a fost susţinută în principal de medicamentele din portofoliul de oncologie, poliartrită reumatoide şi anemie.
Vânzările Diviziei de Diagnostice au atins în primele trei luni ale anului 2011 cifra de 2,4 miliarde de franci elveţieni, în creştere cu 6% în moneda locală, divizia consolidându-şi astfel poziţia de lider pe piaţa diagnosticării în vitro.
Roche este lider în domeniul cercetării medicale, prin cele două divizii ale sale - divizia de farmaceutice şi divizia de diagnostice. Roche este cea mai mare companie de biotehnologie, la nivel mondial, fiind de asemenea lider mondial în diagnosticul in-vitro, diagnosticarea cancerului şi pionier în managementul diabetului. În anul 2010, Roche a avut peste 80.000 de angajaţi în întreaga lume şi a investit peste 9 miliarde de franci elveţieni în cercetarea şi dezvoltarea de noi produse. La sfârşitul anului 2010, Grupul Roche a raportat vânzări în valoare totală de 47,5 miliarde de franci elveţieni.AGERPRES/(AS-Carmen Marinescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vânzările Diviziei de Farmaceutice a Roche au scăzut cu 2% în 2010 Concernul farmaceutic elveţian Roche a avut în 2010 o creştere a vânzărilor globale ale grupului cu 5% în moneda locală la 47,5 miliarde franci elveţieni (excluzând Tamiflu).
Vanzarile Grupului Roche in primul trimestru al anului 2011 - in linie cu estimarile pentru intregul an Concernul farmaceutic elvetian Roche anunta o crestere stabila, in moneda locala, a vanzarilor globale ale Grupului, pe primele trei luni ale anului 2011 la 11.1 miliarde franci elvetieni. Pentru intregul an, se estimeaza ca vanzarile totale ale Grupului Roche precum si si cele ale Diviziei de Farmaceutice...
Vânzările Roche au crescut cu zece la sută, în 2009 Berna, 3 feb /Agerpres/ - Concernul farmaceutic elveţian Roche a înregistrat o creştere a vânzărilor globale ale grupului, în anul 2009, cu 10 la sută, ajungând la 49,1 miliarde franci elveţieni, informează compania.
Vânzările grupului farmaceutic Roche au crescut cu 5% în primele nouă luni din 2014 Vânzările globale ale grupului farmaceutic elveţian Roche au crescut cu 5% în primele nouă luni ale anului 2014, la o rată de schimb constantă, ajungând la 34,75 miliarde de franci elveţieni, potrivit unui comunicat al grupului Roche remis vineri AGERPRES.
Vânzări în creştere cu 10% pentru Roche România Diagnostics Division, în 2010 Bucureşti, 8 mar /Agerpres/ - Vânzările Roche România Diagnostics Division au crescut, în 2010, cu 10,2%, la 86,9 milioane lei, faţă de anul precedent, consolidându-şi, astfel, poziţia de lider pe piaţă.
Grupul Roche raportează o creştere de 6% a vânzărilor, până la aproape 38,3 miliarde de euro, în 2013 Grupul farmaceutic elveţian Roche a înregistrat vânzări de aproape 46,8 miliarde de franci elveţieni (aproximativ 38,3 miliarde de euro) la nivelul anului 2013, în creştere cu 6% faţă de datele financiare raportate în 2012, se arată într-un comunicat de presă al companiei, remis joi AGERPRES.