Cele mai citite
 


Vaslui: Femeia decedată după ce a fost exernată din spital a avut o moarte patologică
vineri, 15 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Rezultatele preliminare ale necropsiei efectuate joi în cazul femeii în vârstă de 34 de ani din judeţul Vaslui, care a decedat la trei zile după ce a fost externată din spital, arată că aceasta a murit din cauza unei embolii pulmonare şi a unei tromboze venoase.
Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, femeia a murit la trei zile după ce a fost externată din Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui. Tânăra era din localitatea Fundul Văii, comuna Lipovăţ, şi a murit, miercuri după-amiază, în locuinţa sa, după ce a fost externată din Secţia Obstetrică - Ginecologie unde suferise o intervenţie chirurgicală.
'Rezultatele preliminare ale medicului legist arată că decesul a fost patologic. Moartea a survenit în urma unei embolii pulmonare şi a unei tromboze venoase. Ancheta în acest caz continuă', a declarat, joi, pentru AGERPRES Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.
Conducerea SJU Vaslui susţine că între moartea femeii şi externarea din spital nu există nicio legătură.
'Este vorba de o pacientă de 34 ani, internată în secţia obstetrică-ginecologie pentru suspiciune de chist ovarian, ceea ce a fost confirmat. Chistul a fost operat. Post-operator, pacienta a avut o evoluţie foarte bună, nicio zi nu a fost febrilă, a fost anticoagulată, s-a făcut profilaxia cu antibiotice şi antiinflamator. S-a externat în condiţii bune. Personal, nu văd nicio asociere între moartea subită a acestei paciente şi episodul de boală din spital', a declarat Lelia Croitoru, directorul medical al SJU Vaslui.
Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui a deschis, miercuri, o anchetă în cazul decesului femeii. AGERPRES/(AS - Claudiu Andone)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Poliţiştii anchetează moartea unei femei care abia fusese externată din spital Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui a deschis miercuri o anchetă în cazul unei femei în vârstă de 34 de ani, din localitatea vasluiană Fundul Văii, care a murit în condiţii suspecte.
Vaslui: Anchetă a DSP privind medicul psihiatru acuzat că s-a adresat nepotrivit mamei femeii decedată la Amatrice Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Vaslui a demarat verificări în cazul unui medic psihiatru din municipiul Bârlad, acuzat că nu i s-ar fi adresat corespunzător unei paciente, fiind vorba despre o bătrână de 83 de ani, din comuna vasluiană Zorleni, mama femeii decedate în cutremurul din Amatrice.
Vaslui: Anchetă la Spitalul de Urgenţă în urma decesului unui bebeluş Vaslui, 27 ian /Agerpres/ - Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui a demarat, joi, o anchetă la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui, după ce un nou-născut de numai o zi a decedat în noaptea de miercuri spre joi în maternitatea spitalului.
Vaslui: Anchetă în cazul morţii unei bătrâne, după ce medicii ar fi uitat la operaţie un pansament Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) a demarat o anchetă în cazul morţii unei femei în vârstă de 80 de ani, din comuna vasluiană Tutova, supusă unor intervenţii chirurgicale la Spitalul Municipal de Urgenţă 'Elena Beldiman' din Bârlad.
Anchetă IPJ după ce o adolescentă operată la Vaslui şi trimisă în comă la un spital din Iaşi a murit Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui a deschis o anchetă în cazul unei minore în vârstă de 15 ani care a decedat într-un spital din Iaşi.
Vaslui: Acuze la adresa unui medic anestezist de la Spitalul de Urgenţă, după decesul unui bărbat Rudele unui bărbat din comuna vasluiană Fereşti acuză de neglijenţă un medic anestezist de la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui, după ce în timpul inducţiei anesteziei generale înainte de o intervenţie chirurgicală, bărbatul a intrat în stop cardio-respirator, el decedând ulterior la un spital...