Cele mai citite
 


Vaslui: Poliţiştii anchetează moartea unei femei care abia fusese externată din spital
vineri, 15 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui a deschis miercuri o anchetă în cazul unei femei în vârstă de 34 de ani, din localitatea vasluiană Fundul Văii, care a murit în condiţii suspecte.
Potrivit IPJ Vaslui, femeia a fost externată în urmă cu trei zile din Secţia Obstetrică - Ginecologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui, unde suferise o intervenţie chirurgicală.
'Femeia a fost găsită decedată de către soacra ei. Aceasta a sunat imediat la 112. Rudele le-au prezentat poliţiştilor o serie de documente din care reiese că femeia a fost internată de la sfârşitul lunii martie şi până în 10 aprilie la Secţia de Obstetrică - Ginecologie a Spitalului Judeţean Vaslui, unde a suferit şi o intervenţie chirurgicală. S-a stabilit efectuarea unei necropsii pentru a afla cu exactitate cauzele care au dus la decesul femeii', a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Ştraub.
La rândul său, conducerea SJU Vaslui a deschis o anchetă în acest caz. AGERPRES/ (AS - Claudiu Andone)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Anchetă la SJU privind ilegalităţi cu medicamentele bolnavilor de cancer Poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui au demarat verificări la Secţia de Oncologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui, unde ar fi fost decontate reţete fictive pentru pacienţii bolnavi de cancer.
Vaslui: Anchetă la Spitalul Judeţean după ce un făt care trebuia supus examenului medico-legal a dispărut Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui a demarat o anchetă, după ce un făt de 21 de săptămâni, care trebuia supus unui examen medico-legal nu a mai fost găsit în Secţia de Obstetrică-Ginecologie a unităţii sanitare, fiind cel mai probabil aruncat ca deşeu biologic.
Vaslui: Anchetă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Inspectoratul Poliţie al Judeţului Vaslui şi Direcţia de Sănătate Publică au demarat marţi o anchetă la Spitalul Judeţean de Urgenţe, după ce un nou-născut a fost adus pe lume mort iar părinţii acuză medicii de neglijenţă.
Managerul SJU Vaslui: Imaginea instituţiei a fost afectată de reţinerea celor două doctoriţe Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui, Ana Rinder, a declarat, marţi, că imaginea instituţiei pe care o conduce a avut grav de suferit, după ce doi medici ginecologi au fost reţinuţi de procurori pentru luare de mită.
Vaslui: Anchetă în cazul morţii unei bătrâne, după ce medicii ar fi uitat la operaţie un pansament Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) a demarat o anchetă în cazul morţii unei femei în vârstă de 80 de ani, din comuna vasluiană Tutova, supusă unor intervenţii chirurgicale la Spitalul Municipal de Urgenţă 'Elena Beldiman' din Bârlad.
Vaslui: Anchetă la SJU în cazul unei femei trimise acasă cu sarcina oprită din evoluţie Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui a demarat o anchetă după ce o femeie a reclamat faptul că a fost trimisă acasă de un medic ginecolog din spital, deşi avea un act medical doveditor, eliberat de o clinică privată, potrivit căruia sarcina sa era oprită din evoluţie.