Cele mai citite
 


Brăila: Au fost închise toate magazinele care comercializau produse etnobotanice
sâmbătă, 16 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Toate magazinele din Brăila care comercializau produse etnobotanice au fost închise, iar poliţia are în vizor aceste spaţii comerciale pentru nu-şi mai relua activitatea, după cum a declarat vineri prefectul judeţului, Dumitru Popa.
"Avem toate magazinele care comercializează etnobotanice închise în acest moment şi monitorizate de Brigada de Crimă Organizată, zi şi noapte. Instituţiile care ţin de Guvernul României au acţionat şi-au făcut datoria, iar efectul se vede", a spus Dumitru Popa. 
Consilierii municipali brăileni şi-au asumat răspunderea şi au votat, pe 29 decembrie 2010, proiectul de hotărâre prin care se interzice comercializarea produselor etnobotanice pe teritoriul municipiului Brăila. 
Hotărârea interzice distribuirea, oferirea gratuită, transmiterea sau intermedierea transmiterii plantelor, produselor vegetale şi/sau substanţelor care ar putea avea efecte similare celor ale plantelor, substanţelor şi preparatelor stupefiante, halucinogene, euforice şi psihotrope.
În municipiul Brăila existau în decembrie anul trecut 12 astfel de magazine care vindeau plante etnobotanice, iar la începutul acestei luni mai erau deschise trei dintre acestea. AGERPRES/(A, AS - Ecaterina Ignat)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Cinci din cele 12 magazine de etnobotanice s-au închis Cinci din cele 12 magazine care vând produse etnobotanice în Brăila s-au închis în ultima săptămână, ca urmare a ultimatumului dat de primarul de Brăila, Aurel Simionescu, celelalte şapte urmând să fie sancţionate dacă nu vor respecta hotărârea Consiliului Local Brăila de interzicere a comercializării...
Brăila: Vot împotriva comercializării produselor etnobotanice pe teritoriul municipiului Consilierii municipali brăileni şi-au asumat răspunderea şi au votat luni proiectul de hotărâre prin care se interzice comercializarea produselor etnobotanice pe teritoriul municipiului Brăila.
Brăila: Marfă confiscată şi sancţiuni contravenţionale aplicate societăţilor care vând etnobotanice Două societăţi comerciale din Brăila, care comercializează produse etnobotanice, au fost sancţionate contravenţional şi s-au ales cu o parte din marfă confiscată, în urma unei acţiuni de verificare, întreprinse în baza unui ordin emis de prefectul de Brăila, Dumitru Popa, se arată într-un comunicat de...
Plante cu efecte psihotrope, vândute legal în România Focşani, 25 feb /Agerpres/ - Zeci de magazine vând în România combinaţii de plante etnobotanice cu efecte similare drogurilor, transmite corespondentul AGERPRES.
Brăila: Sinucideri, excese de mâncare şi băutură şi consum de etnobotanice de sărbători Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) din cadrul Spitalului Judeţean Brăila a fost luată cu asalt în ultimele trei zile de aproximativ 400 de persoane, cu mult peste media obişnuită.
Timiş: Magazinele de etnobotanice vor fi verificate zilnic de echipe mixte de control Magazinele din Timişoara care au intrat în vizorul autorităţilor pentru că vând produse etnobotanice vor fi controlate zilnic de o echipă mixtă.