Cele mai citite
 


Mubarak se află tot în spitalul din Sharm El-Sheikh
luni, 18 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Fostul preşedinte egiptean Hosni Mubarak se află tot în spitalul din Sharm El-Sheikh, împreună cu soţia sa Suzanne, informează agenţia Mena care citează declaraţia făcută duminică de o sursă oficială - transmite Xinhua.
Anterior, Xinhua cita ediţia de sâmbătă a ziarului al-Ahram potrivit căruia Mubarak ar fi fost transferat cu un elicopter militar la Centrul Medical Internaţional la circa 42 de km de Cairo şi că el va rămâne aici până la finalul interogatoriului său pentru acuzaţii de corupţie şi ordonarea uciderii de protestatari.

Mubarak a fost trimis la spitalul din Sharm El-Sheikh marţi după o criză cardiacă intervenită în timpul interogatoriului. Procurorul general al Egiptului a ordonat miercuri reţinerea lui Mubarak pentru 15 zile pentru abuz de putere şi ordonarea uciderii de protestatari. În acelaşi timp, a cerut mutarea fostului preşedinte într-un spital militar.AGERPRES/(Mariana Ionescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Hosni Mubarak, transferat la un spital militar din apropiere de Cairo (presă) Fostul preşedinte egiptean Hosni Mubarak a fost transferat la un spital militar din apropiere de Cairo din unitatea medicală în care era internat în staţiunea Sharm El-Sheikh, informează sâmbătă pe site-ul său ziarul egiptean Ahram, citat de Xinhua.
Inima lui Mubarak funcţionează corect (surse medicale) O scădere a tensiunii arteriale a fost la originea spitalizării marţi a fostului preşedinte egiptean Hosni Mubarak, dar inima sa funcţionează corect şi starea sa de sănătate este stabilă, a anunţat agenţia oficială Mena, care citează o sursă medicală - relatează AFP.
Mubarak este tratat de cancer în Arabia Saudită (presă) Cairo, 2 mar /Agerpres/ - Fostul preşedinte egiptean Hosni Mubarak este supus unui tratament medical împotriva cancerului în Arabia Saudită, scrie cotidianul egiptean Al-Akhbar în ediţia de miercuri, contrazicând astfel informaţiile oficiale cu privire la situaţia lui Mubarak.
Egipt: Condamnarea lui Mubarak la trei ani de închisoare, anulată; dosarul va fi rejudecat Condamnarea la trei ani de închisoare pentru fostul preşedinte egiptean Hosni Mubarak a fost anulată marţi, în apel, de Curtea de Casaţie de la Cairo, în ultimul său proces, care a menţinut detenţia sa într-un spital militar, relatează France Presse.
Procesul intentat lui Hosni Mubarak: A treia rundă de audieri A treia rundă de audieri în cadrul procesul intentat fostului preşedinte egiptean Hosni Mubarak a început luni, la Cairo, informează agenţiile de presă internaţionale.
Hosni Mubarak poate suferi un infarct în orice moment (oficial) Fostul preşedinte egiptean Hosni Mubarak poate suferi un infarct în orice moment, conform declaraţiei dată de un oficial al penitenciarului în care acesta este închis, în urma unei condamnări la închisoare pe viaţă, conform Xinhua.