Cele mai citite
 


Prahova: Mandate de arestare preventivă pentru doi patroni de magazine de etnobotanice
luni, 18 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Doi patroni ai unor magazine care comercializau produse etnobotanice în Ploieşti şi Bucureşti au primit vineri mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile.
Potrivit procurorului-şef al DIICOT Ploieşti, Ionuţ Botnaru, Tribunalul Prahova a dispus arestarea preventivă a doi bărbaţi din Bucureşti, Popescu Alexandru Nicolae, de 28 de ani, şi Neculache Aurelian Sorin, de 22 de ani, aceştia fiind acuzaţi de trafic de droguri de risc şi mare risc.
Procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Ploieşti, au desfăşurat joi o serie de percheziţii la magazine de etnobotanice din Bucureşti şi Ploieşti, dar şi la domiciliile celor doi patroni ai respectivelor puncte comerciale.
Acţiunea a vizat trei magazine din municipiul reşedinţă de judeţ, un magazin din Capitală, dar şi locuinţele patronilor acestora, Popescu Alexandru Nicolae şi Neculache Aurelian Sorin, aflate în Bucureşti.
La cele patru puncte comerciale se vindeau droguri care conţin ca substanţe active etcatinonă şi JWH-250, considerate de mare risc.
La audieri au fost aduse aproximativ 10 persoane, inclusiv vânzătorii de la cele patru magazine, care obţineau, zilnic, între 1.500 şi 4.000 de lei din vânzarea acestor droguri. AGERPRES/(AS-Anamaria Toma)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Prahova: Şapte persoane reţinute de DIICOT Ploieşti pentru trafic de droguri de risc Şapte persoane au fost reţinute, miercuri seară, de către procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Ploieşti într-un dosar privind traficul ilicit de droguri de risc, acestea urmând a fi prezentate Tribunalului Prahova cu propunere...
Prahova: Şapte persoane, arestate preventiv pentru trafic de droguri de risc Tribunalul Prahova a emis joi mandate de arestare preventivă pentru şapte persoane acuzate de trafic de droguri de mare risc.
Percheziţii ale DIICOT în Bucureşti şi Prahova privind traficul de etnobotanice Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Ploieşti efectuează, miercuri dimineaţă, 11 percheziţii în Bucureşti şi judeţul Prahova într-un dosar privind traficul ilicit de droguri.
12 persoane reţinute pentru operaţiuni cu etnobotanice şi trafic de droguri Un număr de 12 persoane au fost reţinute de procurori DIICOT Ploieşti în urma a 13 percheziţii domiciliare care au avut loc, joi, în municipiile Ploieşti şi Râmnicu Vâlcea, într-un dosar privind efectuarea de operaţiuni cu etnobotanice şi trafic de droguri de risc.
Prahova: Percheziţii într-un dosar de trafic de stupefiante, 17 persoane fiind aduse la audieri Ploieşti, 3 apr /Agerpres/- Procurorii DIICOT Ploieşti au efectuat, miercuri dimineaţă, mai multe percheziţii într-un dosar privind traficul de stupefiante, 17 persoane, între care trei suspecţi de trafic de substanţe etnobotanice, fiind conduse la audieri.
Prahova: Percheziţii ale DIICOT în Ploieşti şi Bucureşti la magazine de etnobotanice Procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Ploieşti, desfăşoară, joi, o serie de percheziţii la magazine de etnobotanice din Bucureşti şi Ploieşti, dar şi la domiciliile celor doi patroni ai respectivelor puncte comerciale.