Cele mai citite
 


Preşedintele Traian Băsescu susţine reforma din Sănătate iniţiată de ministrul Attila Cseke
luni, 18 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Preşedintele Traian Băsescu a declarat duminică, la Covasna, că susţine reforma din Sănătate începută de ministrul Attila Cseke şi consideră că aceasta trebuie să continue pe direcţia consolidării sistemului de intervenţie de urgenţă.
"Nu numai că îl susţin (pe ministrul Attila Cseke - n.r), dar consider că este doar o primă etapă. (...) Ştiu că este în curs de organizare o licitaţie pentru achiziţionarea a încă şase elicoptere, deoarece trebuie consolidat sistemul de intervenţie de urgenţă, adică oameni care au nevoie să poată fi transportaţi imediat la un spital dotat, unde să nu existe riscul să nu poată fi trataţi aşa cum se întâmplă la spitale foarte mici. (...) Deci susţin programul iniţiat de ministrul Cseke şi vreau să cred, repet, că este doar un început", a afirmat Traian Băsescu.
Şeful statului a făcut această afirmaţie într-o conferinţă de presă susţinută în staţiunea Covasna, unde, potrivit propriilor declaraţii, s-a aflat, la sfârşitul acestei săptămâni, pentru a avea "liniştea" de a aprofunda proiectul de modificare a Constituţiei. AGERPRES/(A - Oana Mălina Negrea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Preşedintele Traian Băsescu, în Covasna (sinteză) Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică, la Covasna, că proiectul de modificare a Constituţiei a fost finalizat şi că va fi trimis Parlamentului spre dezbatere cel mai probabil după sărbătorile de Paşte.
PNL Covasna: Demisia lui Arafat va avea consecinţe electorale negative pentru Traian Băsescu Liderul PNL Sfântu Gheorghe, Mădălin Guruianu, consideră că demisia lui Raed Arafat va avea consecinţe electorale negative pentru preşedintele Traian Băsescu, deoarece fostul subsecretar de stat se bucură de o largă simpatie din partea cetăţenilor pentru profesionalismul şi verticalitatea de care dă...
Marton Arpad (UDMR): Reforma USL în Sănătate va duce la închiderea 'de bună voie' a zeci de spitale Deputatul UDMR Covasna, Marton Arpad, consideră că reforma pe care USL doreşte să o facă în domeniul Sănătăţii se va solda cu închiderea a zeci de spitale, care nu vor putea supravieţui fără o finanţare corespunzătoare.
UPDATE Băsescu: Cer public primului-ministru retragerea proiectului care viza reforma în Sănătate Preşedintele Traian Băsescu a cerut, vineri seară, premierului Emil Boc retragerea proiectului noii legi a Sănătăţii.
Traian Băsescu a promulgat legea privind ucenicia la locul de muncă Preşedintele Traian Băsescu a semnat, vineri, decretele de promulgare a mai multor legi, printre care şi pe cea pentru modificarea şi completarea Legii nr. 279/2005 privind ucenicia la locul de muncă.
Băsescu: Participarea altor structuri decât ale MAI la situaţiile de urgenţă este o necesitate Fostul preşedinte Traian Băsescu a apreciat, luni, că este o necesitate promovarea unei noi legi a sănătăţii care să permită intervenţia la situaţii de urgenţă şi a altor structuri decât cele ale Ministerului Afacerilor Interne, respectiv din zona sectorului privat şi a autorităţilor locale.