Cele mai citite
 


Suceava:Emil Boc - Nu candidez împotriva cuiva, ci pentru a continua politica bună şi rezultatele ultimului mandat PDL
luni, 18 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Preşedintele Emil Boc i-a mulţumit, sâmbătă, la Gura Humorului, liderului judeţean al PDL Suceava, Gheorghe Flutur, pentru sprijinul promis la Convenţia Naţională de alegeri interne din cadrul partidului.
''Sunt aici pentru că întotdeauna am fost de aceeaşi parte a baricadei. Chiar de pe vremea Alianţei Dreptate şi Adevăr am fost alături de Gheorghe Flutur, Gheorghe Flutur a fost alături de mine şi de colegii mei din Partidul Democrat Liberal şi împreună cu partenerii de atunci din Partidul Liberal Democrat am format cea mai puternică formaţiune politică de pe scena politică românească şi dacă am fost atunci împreună, suntem şi acuma împreună şi vom fi şi în viitor împreună, alături de toţi colegii din PDL'', a spus Boc, adăugând că va candida cu o moţiune prin care doreşte ca valorile şi parteneriatul care au făcut posibil ca din 2004 până în prezent PDL să câştige toate alegerile să continue şi să poată câştiga din nou toate confruntările electorale viitoare.
Boc a subliniat că are o echipă care îmbină performanţa politică, maturitatea, tinereţea, dinamismul, formată din oameni care s-au validat în alegerile locale sau naţionale şi care au un singur obiectiv, acela ca PDL să rămână rămână prima forţă politică a ţării.
Totodată, Boc a precizat că nu candidează ''împotriva cuiva'', ci pentru a continua politica bună şi rezultatele pe care PDL le-a avut în ultimul mandat.
Preşedintele PDL Emil Boc s-a întâlnit sâmbătă seara, la Gura Humorului, cu membrii PDL din Regiunea de Nord-Est, reuniune în cadrul căreia şi-a prezentat moţiunea cu care va candida pentru reînnoirea mandatului de lider al PDL, la Convenţia Naţională din 14 mai.
Au participat liderii democrat-liberali din judeţele Moldovei, parlamentarii PDL din această zonă a ţării, dar şi alţi lideri marcanţi ai partidului la nivel naţional, precum liderul judeţean al PDL Arad, Gheorghe Falcă. Totodată au fost prezenţi miniştrii Elena Udrea, Anca Boagiu, Traian Igaş, Valerian Vreme, secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Cristian Irimie, preşedinta Camerei Deputaţilor, Roberta Alma Anastase. AGERPRES/(AS - Silvia Marcu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Emil Boc: Sperăm ca până la 19 august să găsim un înlocuitor la Ministerul Sănătăţii care să continue reforma în sănătate Liderii Coaliţiei de guvernământ au discutat în cadrul şedinţei de luni problema găsirii unui nou ministru la portofoliul sănătăţii, a declarat premierul Emil Boc, precizând că până pe 19 august, când expiră interimatul la Ministerul Sănătăţii al lui Cseke Attila, să fie găsit un înlocuitor pentru acesta...
Premierul Boc: Guvernul ar putea flexibiliza restricţiile la angajarea medicilor în sistemul de stat Guvernul ar putea ridica în 2012 restricţiile la angajarea bugetarilor în situaţiile unde sunt dificultăţi de funcţionare a instituţiilor, cum ar fi cazul sectorului de sănătate, a declarat, luni, premierul Emil Boc, la TVR1.
Premierul Emil Boc a semnat decizia de numire a lui Vasile Cepoi ca secretar de stat în Ministerul Sănătăţii Premierul Emil Boc a semnat decizia de numire a lui Vasile Cepoi în funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, se arată într-un comunicat de presă al Guvernului transmis, joi, AGERPRES.
Premierul Emil Boc a semnat numirea medicului Andrei Georgescu în funcţia de subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii Premierul Emil Boc a semnat miercuri numirea în funcţia de subsecretar de stat în cadrul Ministerului Sănătăţii a medicului Andrei Georgescu, precum şi revocarea din funcţie a lui Raed Arafat, a anunţat Ioana Muntean, purtătorul de cuvânt al Guvernului, la finalul şedinţei Executivului.
UPDATE Premierul Emil Boc: Raed Arafat revine la Ministerul Sănătăţii ca subsecretar de stat Dr. Raed Arafat va reveni în funcţia de subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii (MS), a anunţat marţi premierul Emil Boc.
Priorităţi ale guvernului prezentate de premierul Emil Boc la întâlnirea cu prefecţii de la Băile Felix Premierul Emil Boc a prezentat sâmbătă,la cea de-a patra întâlnire a Asociaţiei Prefecţilor şi Subprefecţilor din România, organizată la Băile Felix, cele zece priorităţi ale Guvernului pe termen scurt, mediu şi lung.