Cele mai citite
 


Brăila:Trei sferuri din apelurile la 112 sunt false, potrivit Biroului Răspuns Unic de Urgenţă judeţean
marţi, 19 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Trei sferturi din numărul apelurilor primite la nivelul judeţului Brăila, în primul trimestru al acestui an, prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă la 112, sunt false, potrivit şefului Biroului Răspuns Unic de Urgenţă 112 Brăila, Petru Popa.
"În această perioadă, au fost înregistrate în total 64.761 de apeluri, dintre care 47.974, respectiv 74,08%, au fost false şi doar 16.787, respectiv 25,92% au fost reale", a declarat luni pentru AGERPRES Petru Popa.
Din numărul apelurilor reale, 10.003 au fost transferate către Ambulanţă, 4.461 către Poliţie, 1.095 către ISU şi SMURD şi 141 către Jandarmerie. AGERPRES/(A, AS - Ecaterina Ignat)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Trei cazuri de atac de panică, semnalate la 112 în urma cutremurului Trei cazuri de atac de panică au fost semnalate la numărul unic de urgenţă 112 în judeţul Brăila, în urma cutremurului din noaptea de vineri spre sâmbătă, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, lt.col. Ştefan Stoian.
Brăila: ISU inaugurează Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare Făurei Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Brăila va inaugura vineri Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) Făurei, investiţie realizată prin Programul Operaţional Regional pentru Situaţii de Urgenţă, a declarat joi, pentru AGERPRES, ofiţerul de relaţii publice al ISU Brăila...
ISU Brăila a fost solicitat în peste 4.600 situaţii de urgenţă, din care 3.900 cazuri SMURD ISU Brăila a fost solicitat să intervină anul în peste 4.600 situaţii de urgenţă, în medie câte 13 pe zi, din care 3.900 cazuri pentru SMURD, potrivit informaţiilor făcute publice marţi de şeful ISU Brăila, lt.col. Cristian Ion.
Ambulanţele SMURD şi SAJ Brăila, însoţite de utilaje de deszăpezire, au intervenit în şase urgenţe medicale Ambulanţele SMURD şi SAJ Brăila, însoţite de utilaje de deszăpezire, au intervenit de la primele ore ale dimineţii pentru acordarea de asistenţă medicală în şase urgenţe medicale, potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, lt.col. Ştefan Stoian.
Brăila: Aproximativ 60% din urgenţele ISU au vizat intervenţii ale SMURD Aproximativ 60% din urgenţele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Brăila de la începutul acestui an au vizat intervenţii ale SMURD, potrivit informaţiilor furnizate marţi de reprezentanţii instituţiei.
Brăila: SMURD a intervenit, de la înfiinţare, în peste 15 mii cazuri de urgenţă SMURD Brăila a intervenit, de la înfiinţarea în urmă cu cinci ani, în peste 15 mii cazuri de urgenţă, a declarat marţi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Brăila, lt.col. Ştefan Stoian.