Cele mai citite
 


Buzău: Parc eolian într-o localitate din Câmpia Bărăganului
marţi, 19 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Realizarea unui parc eolian cu o putere de 27 MW, investiţie de peste 40 de milioane de euro, va demara luna viitoare în localitatea buzoiană Stâlpu.
'Primăria comunei Stâlpu a concesionat o suprafaţă de 60 de hectare de păşune pe o perioadă de 49 de ani. Este o investiţie de peste 40 de milioane de euro iar cele nouă turbine vor folosi potenţialul eolian din Câmpia Bărăganului', a declarat, luni, pentru Agerpres, primarul localităţii Stâlpu, Constantin Manole.
Potrivit sursei citate, localnicii vor beneficia de curent electric gratuit pentru instituţiile locale, primărie, şcoli, dispensar medical, li se va asigura iluminatul public stradal, dar vor putea folosi în continuare şi păşunea comunală. AGERPRES/(A-Dorin Ivan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Buzău: CJ a aprobat o investiţie de 5,4 milioane lei din fonduri proprii la Spitalul Judeţean de Urgenţă Consilierii judeţeni au aprobat, joi, alocarea sumei de 5,4 milioane de lei, fonduri proprii, pentru investiţii în dotarea noii maternităţi a Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău.
Buzău: Investiţie de cinci milioane de lei în sistemul de sănătate din Râmnicu Sărat Ambulatoriul Spitalului municipal Râmnicu Sărat a fost reabilitat şi modernizat printr-o investiţie de cinci milioane de lei prin Programului european Regio de finanţare nerambursabilă.
Buzău: Anchetă DNA la Consiliul Judeţean cu privire la o investiţie inaugurată în 2012 Trei angajaţi ai Consiliului Judeţean (CJ) Buzău sunt cercetaţi de procurorii DNA în legătură cu construcţia noii maternităţi din Buzău, investiţie de circa 100 de milioane de lei, realizată în timpul mandatului fostului preşedinte al CJ, Victor Mocanu.
Buzău: 23 de mame cu bebeluşi au fost transferate la noua Maternitate Un număr de 23 de mame cu bebeluşii lor au fost transferate, joi, cu ambulanţele la noua Maternitate, secţie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău, investiţie în valoare de 18 milioane de euro.
Buzău: Un nou centru de dializă, investiţie de 3 milioane de euro Consiliul judeţean Buzău a aprobat vineri concesionarea unei suprafeţe de teren de 2.078 de metri pătraţi în vederea construirii unui centru medical de dializă, investiţie în valoare de 3 milioane de euro. Iniţiativa aparţine unei firme de profil din Capitală.
Buzău: Consiliul Judeţean refuză să preia spitalul cu datorii Consiliul Judeţean Buzău are în derulare cea mai mare investiţie medicală din ţară, dar va refuza să preia Spitalul judeţean de urgenţă cu datoriile sale istorice, a declarat duminică, în cadrul unei conferinţe de presă, Victor Mocanu, preşedintele CJ Buzău.