Cele mai citite
 


Dolj: Un poliţist din Băileşti, reţinut după ce a rănit trei persoane cu un pistol cu bile şi o sabie
marţi, 19 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un poliţist angajat al Poliţiei Locale Băileşti a fost reţinut duminică seară pentru 24 de ore, după ce a rănit trei persoane, folosindu-se de un pistol cu bile de cauciuc şi o sabie.
Cătălin Negreţ, poliţist în Băileşti, alături de o altă persoană, a intrat, duminică seara, într-un conflict în faţa unui bar din localitatea Cioroiaşi. Acesta a tras într-o persoană cu un pistol cu bile de cauciuc deţinut legal, după care, cu o sabie, a rănit altele două.
Potrivit prim-procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Băileşti, Mădălin Stanciu, în urma incidentului două persoane au fost transportate iniţial la Spitalul din Băileşti, iar, ulterior, una dintre acestea a fost transferată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova, întrucât era într-o stare mai gravă.
''Angajatul Poliţiei Locale Băileşti a fost reţinut pentru cercetări pentru 24 de ore, iar în acest moment este audiat de către procurorul de caz urmând să se stabilească dacă va fi sau nu emis pe numele lui mandat de arestare preventivă. Este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, vătămare corporală gravă, port fără drept al unei săbii, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii publice, precum şi refuzul de recoltare de probe biologice'', a declarat, pentru AGERPRES, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Băileşti.
La Băileşti a mai avut luni dimineaţa un conflict în care s-a folosit un pistol cu bile de cauciuc, în urma căruia doi tineri, dintre care unul minor, au ajuns la spital. Cel care a folosit pistolul cu bile a pus mâna pe armă şi a tras după ce alţi doi tineri i-au lovit maşina cu un obiect contondent. AGERPRES/(AS - Maria Mitrică)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dolj: Anchetă epidemiologică la SJU Craiova după ce au fost rapotate şase cazuri de de infecţie cu Clostridium difficile Direcţia de Sănătate Publică Dolj a demarat o anchetă epidemiologică la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova după ce au fost raportate existenţa în luna septembrie a şase cazuri de infecţie cu Clostridium difficile, considerat drept principalul agent etiologic al sindromului diareic după terapie cu ...
Dolj: Spitalul Judeţean Craiova recuperează cheltuielile şi de la morţi Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova este obligat să îşi recupereze banii prin intermediul instanţei, chiar dacă, de multe ori, fără să ştie, unele dintre persoanele date în judecată sunt decedate de mai mulţi ani.
Dolj: Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova are un nou manager Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova are, începând de joi, un nou manager în persoana conf.univ.dr.Florin Petrescu care a mai îndeplinit această funcţie în mai multe rânduri în ultimii 15 ani.
Dolj: Subprefectul Ionel Ciobotea a fost condus pe ultimul drum Subprefectul judeţului Dolj, Ionel Ciobotea, care a decedat, duminică, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova unde suferise o intervenţie chirurgicală, a fost condus, marţi, pe ultimul drum de familie, rude, prieteni, fiind înmormântat la Cimitirul Craiova Nord cu onoruri militare.
Dolj: CJ a achiziţionat trei aparate moderne de 500.000 lei pentru SJU Craiova Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Dolj, Ion Prioteasa, a anunţat, luni, achiziţia a trei aparate medicale de ultimă generaţie în valoare de 500.000 lei pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova.
Dolj: Staţia electrică a SJU Craiova a fost modernizată de Consiliul Judeţean cu 250.000 euro Craiova, 14 apr /Agerpres/ - Staţia electrică a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Craiova, unul dintre cele mai mari spitale din ţară, care se întinde pe o suprafaţă de circa patru hectare, a fost modernizată de Consiliul Judeţean Dolj care a alocat aproximativ 250.000 euro.