Cele mai citite
 


Dr. Tania Rădulescu: Primăria Capitalei va investi în ambulatoriile de specialitate
marţi, 19 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Dr. Tania Rădulescu, reprezentanta Administraţiei Spitalelor din Municipiul Bucureşti, a declarat, luni, că Primăria Capitalei a alocat 5 milioane de euro pentru reabilitarea unor ambulatorii ale spitalelor care aparţin de municipalitate.
Prezentă la conferinţa de lansare a proiectului ''Creşterea competitivităţii, eficienţei şi nivelului de sănătate şi securitate în muncă pentru personalul din sectorul medical în vederea asigurării de oportunităţi sporite de participare pe o piaţă modernă a muncii'', dr. Rădulescu a precizat că pentru început s-au alocat fonduri pentru ambulatoriile de la Spitalul Foişor şi Spitalul ''Victor Gomoiu'', urmând să fie alocate fonduri şi pentru celelalte spitale.
"Am intenţionat să reabilităm şi ambulatoriul de la Spitalul Colentina, dar ne-am lovit de faptul că unele cabinete au fost concesionate. Să sperăm că lucrurile se vor rezolva", a mai spus dr. Tania Rădulescu. AGERPRES/(AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Udrea: Niciun proiect de la Primăria Capitalei pentru fonduri europene destinate spitalelor Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a susţinut marţi, într-o conferinţă de presă, că Primăria Capitalei nu a depus niciun proiect de accesare a fondurilor europene pentru reabilitarea şi dotarea spitalelor din subordine, acuzând municipalitatea de lipsă de interes pentru această...
Primăria Capitalei intensifică măsurile anticaniculă Primăria Municipiului Bucureşti (PMB) intensifică măsurile pentru combaterea efectelor căldurii excesive, având în vedere avertizarea de cod portocaliu de caniculă emisă de meteorologi pentru următoarele zile.
Gabriela Firea: E nevoie urgentă de un program guvernamental de reabilitare a spitalelor Candidatul Alianţei PSD+UNPR la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, consideră că este nevoie urgentă de un program guvernamental de reabilitare a spitalelor, subliniind că Spitalul de copii "Victor Gomoiu" este singurul spital de stat construit de la zero în ultimii 30 de ani, dar nu poate fi dat în...
Ecopolis:Ministerul Mediului şi Primăria Capitalei trebuie să colaboreze pentru rezolvarea problemei poluării din Bucureşti Ultimul studiu independent realizat de Asociaţia Centrul pentru Politici Durabile Ecopolis pe tema calităţii aerului a arătat, la toate staţiile de monitorizare din Bucureşti, depăşiri substanţiale ale normelor prevăzute de Comisia Europeană şi Organizaţia Mondială a Sănătăţii pentru substanţele poluante...
PMB va demara un program pentru dotarea şi modernizarea cabinetelor medicale şcolare Primăria Capitalei, prin Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale (ASSMB), va demara un program pentru dotarea şi modernizarea a 143 de cabinete de asistenţă medicală şcolară dentară şi a 450 de cabinete de asistenţă medicală, conform unei hotărâri adoptate, joi, de Consiliul General.
Oprescu vrea să reînfiinţeze cel puţin şase ambulatorii de sector Primarul Bucureştiului, Sorin Oprescu, vrea să reînfiinţeze cel puţin şase ambulatorii de sector destinate în special celor care apelează la sistemul de sănătate public, potrivit unui comunicat al Primăriei Capitalei emis vineri.