Cele mai citite
 


Iaşi: Anchetă demarată de autorităţi după ce un copil a fost abandonat în faţa uşii bunicii sale
marţi, 19 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Poliţiştii şi reprezentanţii Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Iaşi au demarat, luni, o anchetă după ce o tânără şi-a abandonat copilul la uşa mamei sale.
Subcomisarul Mădălin Ţăranu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, a declarat că o femeie în vârstă de 24 de ani şi-a abandonat la sfârşitul săptămânii trecute copilul în vârstă de 10 luni în scara unui bloc din cartierul Grădinari.
'Copilul, o fetiţă, a fost abandonată în faţa uşii apartamentului bunicii sale. Se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului', a spus sbcms Mădălin Ţăranu.
Copilul a fost internat la Spitalul de Pediatrie Sfânta Maria pentru a primi îngrijirile medicale necesare. Medicul Mihaela Fermeşan, şeful UPU de la spitalul de copii, susţine că în urma primelor investigaţii s-a constatat că din cauza alimentaţiei precare fetiţa suferă de anemie severă şi rahitism.
Tiberiu Bantaş, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Iaşi, afirmă că asistenţii sociali au demarat o anchetă imediat după ce le-a fost sesizat acest caz.
"Doi asistenţi sociali anchetează cazul. Când copilul va fi declarat sănătos va merge, cel mai probabil, în asistenţă maternală", a spus Tiberiu Bantaş. AGERPRES/(A, Daniela Malache)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Poliţiştii anchetează cazul unui bebeluş adus la spital cu policontuzii şi o fractură Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui şi Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DASPC) Vaslui au deschis luni o anchetă în cazul unui bebeluş în vârstă de 9 luni din localitatea Ciocani, care a fost adus la spital cu policontuzii, echimoze şi o fractură la mână.
Iaşi: Copil de opt luni în stare gravă la spital după ce a mâncat, în ultimele zile, ceai cu biscuiţi Reprezentanţii Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Iaşi au demarat vineri o anchetă, după ce un copil de opt luni a fost adus în stare gravă la Spitalul de Pediatrie "Sfânta Maria" în urma unei afecţiuni respiratorii acute.
Dolj: Celulă de criză şi anchetă internă la DGASPC după ce doi tineri s-au sinucis Craiova, 7 dec /Agerpres/ - Conducerea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Dolj a demarat o anchetă internă, iar la nivelul instituţiei s-a constituit o celulă de criză după ce o fată de 13 ani şi un băiat de 19 ani, ambii aflaţi în case de tip familial ale instituţiei...
Vaslui: Bebeluş de două luni în stare gravă la spital după ce a fost bătut de mamă Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui a demarat duminică o anchetă în cazul unei nou-născute în vârstă de două luni care a ajuns la spital după ce ar fi fost lovită şi muşcată de mama ei în vârstă de 19 ani.
Vaslui: Poliţiştii anchetează cazul copilului adus la spital intoxicat cu un calmant Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui şi Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui (DASPC) au demarat miercuri o anchetă în cazul bebeluşului în vârstă de 11 luni din municipiul Bârlad care a fost adus în comă la spital după ce mama sa i-a administrat mai multe picături dintr-o...
Avocatul Poporului - sesizare din oficiu în cazul unei tinere cu afecţiuni psihice din judeţul Iaşi Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu şi efectuează o anchetă în cazul unei tinere cu afecţiuni psihice din comuna Probota, judeţul Iaşi, care ar fi ţinută legată de propria mamă.