Cele mai citite
 


Iaşi: Medicii nu mai vor să facă întreruperi de sarcină în Săptămâna Mare
marţi, 19 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Medicii de la spitalele de obstetrică şi ginecologie din Iaşi susţin că nu vor mai face întreruperi de sarcină până după Paşte, ei menţionând că avortul este considerat de Biserică a fi un mare păcat, mai ales în Săptămâna Patimilor.
"Până după Paşte nu se mai face niciun chiuretaj în maternitate. Se intervine pentru o întrerupere de sarcină doar în condiţiile în care avem o pacientă care are complicaţii care îi pun viaţa în pericol", a declarat, luni, directorul Spitalului de Obstetrică şi Ginecologie Cuza Vodă, prof. univ. dr. Mircea Onofriescu.
Cu toate acestea, femeile care ar dori să recurgă la o astfel de măsură în această săptămână ar putea să meargă la cabinete private unde vor putea face întreruperi de sarcină contra unor tarife speciale. AGERPRES/(AS, Daniela Malache)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Naştere miraculoasă la Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie 'Cuza Vodă' din Iaşi O femeie din localitatea Mirceşti, în vârstă de 26 de ani, aflată la prima sarcină gemelară, a născut la Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie ''Cuza Vodă'' din Iaşi, la trei luni după ce o echipă de medici de la Maternitate i-a efectuat, în premieră naţională, o intervenţie chirurgicală intrauterină...
Iaşi: Medicii nu fac întreruperi de sarcină în Săptămâna Mare Medicii de la spitalele de obstetrică şi ginecologie din Iaşi susţin că nu vor mai face întreruperi de sarcină până după Paşte, ei menţionând că avortul este considerat de Biserică a fi un mare păcat, mai ales în Săptămâna Patimilor.
Iaşi: Truse laparoscopice de ultimă generaţie la Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie "Cuza Vodă" Cea mai mare maternitate din nord-estul ţării, Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie "Cuza Vodă" din Iaşi, are în dotare două truse de laparoscopie de ultimă generaţie, a declarat vineri, pentru AGERPRES, managerul unităţii medicale, prof.univ.dr. Mircea Onofriescu.
Iaşi: Conducerea Spitalului de Obstetrică şi Ginecologie 'Cuza Vodă' cere reevaluarea gradului de clasificare Secretarul de stat în ministerului Sănătăţii Cristian Anton Irimie a declarat, vineri, în cadrul unei vizite efectuate la Iaşi, că Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie 'Cuza Vodă', care este cea mai mare maternitate din Iaşi, va fi reevaluat la începutul anului viitor şi va primi gradul IM, dacă aceasta...
ŞTIINŢÃ Prima operaţie intrauterină efectuată în România La 15 iulie 2011, o echipă de medici de la Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie ''Cuza Vodă'' din Iaşi a efectuat, în premieră naţională, o intervenţie chirurgicală intrauterină. Intervenţia se impunea deoarece în timpul unui control de rutină efectuat unei tinere în vârstă de 21 de ani, care atunci...
Iaşi: O fata de 14 ani care a născut prematur a fost stabilizată de medicii de la Spitalul 'Cuza Vodă' Medicii de la Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie ''Cuza Vodă'' din Iaşi au reuşit să stabilizeze o fată de 14 ani care a născut prematur, a declarat pentru AGERPRES managerul unităţii medicale prof.univ.dr Mircea Onofriescu.