Cele mai citite
 


OTP Bank România lansează noi produse de creditare
marţi, 19 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
OTP Bank România a lansat două noi produse de creditare - creditul de nevoi personale pentru pensionari şi creditul pentru servicii medicale, informează un comunicat al băncii.
Creditul de nevoi personale pentru pensionari aduce clienţilor o serie de avantaje precum rată de dobândă fixă pe toată durata creditului, de 9,99%, fără avans şi fără girant, asigurare de viaţă gratuită împotriva riscului de deces din orice cauză, pe întreaga durată de creditare. De asemenea, banca oferă pentru cardul de pensii comision zero la retragerea banilor din cont de la orice bancomat OTP Bank din ţară şi două retrageri gratuite în fiecare lună calendaristică de la bancomatul oricărei alte bănci din România, precum şi zero comision pentru emiterea cardului şi administrarea acestuia.
Creditul pentru sănătate aduce, la rândul său, multe beneficii clienţilor OTP Bank, care nu dispun de resursele financiare necesare efectuării diverselor tratamente medicale sau a intervenţiilor chirurgicale.
Creditul va fi disponibil prin intermediul clinicilor medicale partenere, atât în Bucureşti, cât şi în principalele oraşe din ţară, suma maximă împrumutată putând fi de 21.000 de lei pe o perioadă de cel mult patru ani, fără avans şi fără girant, doar pe baza facturii emise de clinica medicală. Pentru creditul pentru sănătate, banca oferă dobândă avantajoasă, fără comision de analiză şi fără comision de rambursare anticipată.
'Atât creditul de nevoi personale pentru pensionari, cât şi cel pentru sănătate vin în ajutorul clienţilor noştri cu noi avantaje şi beneficii. Pentru că oferim o atenţie specială celor mai vârstnici, am decis să contribuim la realizarea planurilor acestora printr-un pachet de servicii extrem de util, adaptat nevoilor şi posibilităţilor acestei categorii speciale de clienţi. Totodată, punem sănătatea pe primul loc şi oferim un produs care îi va ajuta pe clienţii noştri să beneficieze de serviciile medicale de care aceştia au nevoie, în deplină siguranţă şi confort', a declarat directorul general al OTP Bank România, Laszlo Diosi.
Pentru un credit de nevoi personale pentru pensionari în valoare de 42.000 lei pe 84 de luni, rata de dobândă fixă de 9,99% pe întreaga durată a creditului, comision lunar de administrare de 0,2% aplicat la soldul creditului, DAE 13,12%, valoarea totală plătibilă ajungând la 62.526,91 lei.
OTP Bank România este subsidiară a OTP Bank, oferind servicii universale în Ungaria, România, Muntenegru, Croaţia, Bulgaria, Rusia, Ucraina, Slovacia şi Serbia, pentru mai mult de 12 milioane de clienţi, prin intermediul unei reţele teritoriale de aproape 1500 de unităţi, prin intermediul reţelei de ATM-uri şi prin sistemul de canale electronice. AGERPRES/(AS-Carmen Marinescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Marea Britanie: Expaţii din Ungaria, România şi Bulgaria beneficiază de asigurare medicală internaţională Expaţii britanici care trăiesc şi lucrează în Ungaria, România şi Bulgaria beneficiază acum de accesul la asistenţă medicală internaţională, datorită unui parteneriat între companiile MediHelp International şi BUPA, relatează site-ul privatehealth.co.uk în ediţia de joi.
România, Ungaria şi Bulgaria, vizate de cele mai multe investigaţii OLAF privind fraude cu fonduri europene Mai mult de o treime dintre investigaţiile făcute în 2014 de Oficiul European de Luptă Antifraudă (OLAF) privind presupuse cazuri de fraudă cu fonduri UE au vizat România, Ungaria şi Bulgaria, conform raportului de activitate al instituţiei pe anul trecut, informează Euronews.
Un centru pentru copii cu dizabilităţi din Rusia, sursă de inspiraţie pentru o cunoscută fotojurnalistă de origine română Cunoscuta fotojurnalistă, Andreea Anca, câştigătoare a mai multe premii, a descris prin fotografiile sale soarta oamenilor din întreaga Europă, de la demonstranţii anti-Milosevic în Serbia la femeile rome din Republica Cehă, însă cea mai recentă sursă a sa de inspiraţie a constituit-o o clinică pentru...
Târgul de Turism al României va reuni 280 de companii din 24 de ţări Cea de a XXXI-a ediţie a Târgului de Turism al României va reuni, în perioada 13-16 martie, la Romexpo, 280 de companii din 24 de ţări. respectiv din Israel, Macedonia, Bulgaria, Romania, Muntenegru, Croaţia, Turcia, Grecia, Ucraina, Austria, Italia, Polonia, Cipru, Serbia, Moldova, Marea Britanie, Ungaria...
Bloomberg: ţările din Balcani mizează pe turismul medical Londra, 13 nov /Agerpres/ - România, Bulgaria, Croaţia, Serbia şi Ungaria investesc în clinici moderne pentru a-i atrage pe occidentalii interesaţi de tratamente medicale care nu sunt acoperite de asigurările lor medicale, o strategie care ar putea inversa tendinţa de emigrare în Vest a medicilor şi...
Dr. Margit Şerban: România se află pe ultimul loc în ceea ce priveşte calitatea tratamentului în hemofilie România se află pe ultimul loc în ceea ce priveşte calitatea tratamentului în cazul hemofiliei, ţara noastră primind 0,6 unităţi internaţionale de factor de coagulare per capita, în comparaţie cu Bulgaria, care are aproape de patru ori mai mult, sau Ungaria, care primeşte de 10 ori mai mult, a declarat...