Cele mai citite
 


Parlamentarii Opoziţiei nu vor participa la şedinţa plenului în care Guvernul îşi angajează răspunderea
marţi, 19 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Parlamentarii Opoziţiei nu vor participa, luni, la şedinţa plenului reunit al Parlamentului în care Executivul urmează să îşi angajeze răspunderea pe legea Codului de dialog social şi pe legea de plafonare a salariilor profesorilor, a reafirmat preşedintele PC, Daniel Constantin, la finalul şedinţei săptămânale a Uniunii Social Liberale.
Liderul conservator a subliniat că parlamentarii Opoziţiei nu doresc să fie părtaşi la "o instigare la încălcarea legilor din România".
"Am decis în legătură cu angajarea răspunderii Guvernului pe legea de plafonare a salariilor profesorilor să ne întâlnim cu aproximativ 600 de profesori, ceea ce Guvernul nu a făcut. Nu vom participa la această angajare de răspundere în plenul Parlamentului pentru că nu dorim să fim părtaşi la o instigare la încălcarea legilor din România. Niciun parlamentar USL nu va fi prezent în sala de plen la acel moment", a declarat Daniel Constantin.
Totodată, el a menţionat că au fost finalizate textele moţiunilor simple pe sănătate şi pe agricultură, acestea urmând să fie depuse săptămâna viitoare. "Am finalizat moţiunile simple pe sănătate şi pe agricultură. Probabil că săptămâna viitoare vom depune cele două moţiuni simple - pe agricultură la Senat, iar pe sănătate la Camera Deputaţilor", a spus liderul PC. AGERPRES/ (A - Cătălina Barbu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Victor Ponta: Săptămâna aceasta USL va depune moţiunile simple privind Agricultura şi Sănătatea Uniunea Social Liberală va depune, în această săptămână, cele două moţiuni simple privind situaţia din Agricultură, la Senat, şi cea privind Sănătatea, la Camera Deputaţilor, a anunţat, marţi, preşedintele PSD, Victor Ponta, după şedinţa Biroului Permanent Naţional al formaţiunii.
Botoşani: Candidaţii USL la Parlament au semnat un pact pentru guvernare Botoşani, 9 nov /Agerpres/- Candidaţii Uniunii Social Liberale (USL) în Colegiul 3 pentru Senat, dar şi în colegiile 5 şi 6 pentru Camera Deputaţilor, din municipiul Botoşani, au semnat, vineri, un 'Pact de guvernare pentru Botoşani'. Documentul, care a fost însuşit de Viorel Grigoraş, dar şi de Mihai...
Dan Mircea Popescu (PSD): România este ultima din UE la cheltuieli sociale, cu 12% din PIB Bucureşti, 15 dec /Agerpres/ - România alocă 12% din PIB pentru cheltuielile sociale în timp ce media europeană este de 31,9%, fapt care ne clasează pe ultimul loc în Uniunea Europeană (UE), a declarat, miercuri, în cadrul lucrărilor comune ale Comisiilor de Muncă şi Sănătate din Camera Deputaţilor şi...
Camera Deputaţilor: Majorarea indemnizaţiilor pentru mame, adoptată la vot final Deputaţii au adoptat marţi cu 219 voturi "pentru", unul "împotrivă" şi trei abţineri proiectul de lege privind aprobarea OUG 124/2011 care prevede majorarea indemnizaţiei pentru creşterea copilului de la 75% la 85% cu începere de la 1 octombrie.
Deputaţii au respins moţiunea simplă a opoziţiei privind sănătatea (sinteză) Camera Deputaţilor a respins, luni, moţiunea simplă pe domeniul Sănătăţii intitulată "Sistemul sanitar din România: Alarmă de cod roşu", cu 137 de voturi împotrivă, 134 de voturi pentru şi trei abţineri.
Victor Ponta: Moţiunile simple pe Sănătate şi pe Agricultură vor fi depuse, cel mai probabil, săptămâna viitoare Moţiunile simple iniţiate de Uniunea Social Liberală pe Agricultură şi pe Sănătate vor fi depuse, cel mai probabil, săptămâna viitoare, a declarat, luni, preşedintele PSD, Victor Ponta.