Cele mai citite
 


Sibiu: Protecţia Copilului anchetează cazul unei fetiţe care era să moară strivită de un dulap
marţi, 19 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Inspectorii de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Sibiu îi anchetează pe părinţii unei fetiţe de trei ani care era să moară luni dimineaţa strivită sub un dulap din casă, pe care a încercat să se urce după nişte banane.
"Ne-am autosesizat şi vom demara de astăzi o anchetă pentru a stabili dacă este vorba despre neglijenţă sau accident casnic", a declarat, pentru AGERPRES, Dana Marinela Lupica, directorul DGASPC.
Fetiţa, din satul Buia, a fost adusă de urgenţă la spitalul din municipiul Sibiu cu un echipaj SMURD. Pentru ca medicii de la SMURD să poată lua copilul, a fost nevoie de intervenţia şefului Salvamont Sibiu, Adrian David, care a reuşit cu o maşină de teren să ajungă până la casa în care copilul zăcea nemişcat.
Copilul se află în prezent internat la Secţia Clinică de Neurochirurgie - ATI, pentru tratament de specialitate, cu o stare stabilă, deocamdată medicii spunând că nu este nevoie de operaţie. Conform specialiştilor, fetiţa a suferit un traumatism cranio-cerebral acut sever, comă de gradul 2 şi hemoragie subarahnoidiană. AGERPRES/(A,AS-Isabela Paulescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Sibiu: Fetiţa peste care s-a prăbuşit un dulap şi-a revenit din comă Fetiţa de trei ani peste care a căzut luni un dulap, aproape strivind-o, şi-a revenit marţi din comă, fiind transferată de pe secţia de ATI la Secţia Clinică de Neurochirurgie cu traumatism cranio-cerebral acut sever, conform unui comunicat remis marţi de Spitalul Clinic Judeţean din Sibiu.
Vaslui: Anchetă a DGASPC în cazul unui copil în comă alcoolică Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui a declanşat luni o anchetă în cazul unui copil din comuna vasluiană Lunca Banului, care a ajuns în comă alcoolică la Spitalul Municipal din Huşi, după ce a băut vin la un praznic.
Olt:Anchetă a Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului în cazul "micului Hercule" Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Olt s-a autosesizat şi a început o anchetă în cazul copilului în vârstă de 8 ani, din comuna Icoana, cunoscut drept "micul Hercule" datorită performanţelor sale sportive, pentru a stabili dacă minorul a fost afectat de antrenamentele...
Mehedinţi: Anchetă privind decesul unui bebeluş de două săptămâni Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Mehedinţi a declanşat luni o anchetă privind împrejurările în care a decedat, cu o zi în urmă, un copil de numai două săptămâni din comuna Braniştea.
Dolj: Celulă de criză şi anchetă internă la DGASPC după ce doi tineri s-au sinucis Craiova, 7 dec /Agerpres/ - Conducerea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Dolj a demarat o anchetă internă, iar la nivelul instituţiei s-a constituit o celulă de criză după ce o fată de 13 ani şi un băiat de 19 ani, ambii aflaţi în case de tip familial ale instituţiei...
Vaslui: Anchete ale DGASPC în cazul unor adolescenţi găsiţi în comă alcoolică Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui a demarat, luni, anchete în cazul a doi adolescenţi care au ajuns zilele trecute la spital după ce au consumat băuturi alcoolice.