Cele mai citite
 


Botoşani: Percheziţii şi reţineri ale procurorilor DIICOT în cazul unor comercianţi de droguri
miercuri, 20 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Suceava, cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani şi Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Botoşani, sub coordonarea unui procuror de la Biroul Teritorial Botoşani din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, au efectuat, marţi, cinci percheziţii domiciliare şi au reţinut 29 de persoane implicate într-o reţea de comercializare a drogurilor de mare risc.
Acţiunea s-a desfăşurat în municipiul Dorohoi, în cadrul unei anchete începute anul trecut de DIICOT, care viza destructurarea unei grupări infracţionale organizate, specializată în procurarea şi comercializarea diferitelor produse etnobotanice conţinând droguri de risc şi droguri de mare risc.
Potrivit anchetatorilor, în perioada noiembrie 2010 - martie 2011, cinci tineri, cu vârste între 21 şi 28 de ani, au procurat din ţară diferite produse etnobotanice conţinând droguri de risc şi droguri de mare risc pe care le-a comercializat pe raza municipiilor Dorohoi, Botoşani şi Iaşi.
Aceştia sunt urmăriţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de procurare, deţinere şi vânzare, fără drept, de droguri de mare risc, şi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de procurare, deţinere şi vânzare, fără drept, de droguri de risc.
Alte 27 de persoane sunt cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de cumpărare, fără drept, de droguri de mare risc, pentru consum propriu, şi cumpărare, fără drept, de droguri de risc, pentru consum. AGERPRES/(AS - Cristian Lupaşcu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Botoşani: Mandat de arestare preventivă pentru un bărbat care livra etnobotanice în Penitenciar Un bărbat din municipiul Paşcani (judeţul Iaşi) a fost arestat preventiv, vineri, sub acuzaţia că ar fi procurat şi introdus substanţe psihoactive în Penitenciarul Botoşani.
DIICOT: Aproximativ şase kilograme de droguri, descoperite la percheziţiile din Bucureşti şi Galaţi Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) au confiscat, în urma percheziţiilor desfăşurate luni la mai multe magazine care comercializau produse etnobotanice din Bucureşti şi Galaţi, aproximativ şase kg droguri, 2.400 plicuri conţinând droguri...
Percheziţii DIICOT la traficanţi de droguri; 52 de consumatori, internaţi de urgenţă în spital Procurorii DICOT împreună cu ofiţeri de poliţie din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi au efectuat 28 de percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Galaţi, Brăila şi Tulcea în cadrul unei acţiuni vizând destructurarea unei grupări specializate în trafic de droguri de mare...
Botoşani: Prefectul Dan Nechifor, îngrijorat de numărul mare de cazuri de consumatori de droguri Botoşani, 25 mai/ Agerpres/- Prefectul judeţului Botoşani, Dan Nechifor, şi-a manifestat, miercuri, îngrijorarea faţă de numărul mare de consumatori de droguri sau substanţe psihoactive din judeţul Botoşani.
Percheziţii în Suceava şi Harghita la traficanţi de etnobotanice Procurori DIICOT şi ofiţeri de poliţie judiciară au efectuat miercuri 18 percheziţii în judeţul Suceava şi o percheziţie în Harghita, în cadrul unei acţiuni ce vizează destructurarea unei grupări de traficanţi de substanţe cu efect psihoactiv (etnobotanice).
Olt: Tineri prinşi în flagrant în timp ce ridicau de la poştă colete ce ar conţine droguri Doi tineri au fost surprinşi de ofiţeri de poliţie şi procurori DIICOT în timp ce ridicau de la poşta din oraşul Piatra-Olt două colecte ce conţin produse susceptibile a fi droguri, tinerii fiind bănuiţi că au constituit un grup infracţional organizat ce procura şi comercializa droguri de risc (cannabis)...