Cele mai citite
 


COSR - Ion Ţiriac: Trăim în ziua de azi numai prin excepţii
miercuri, 20 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ion Ţiriac, fostul preşedinte al COSR, aprecia că sportul românesc va reuşi să se menţină pe linia de plutire la JO 2012 de la Londra datorită excepţiilor.
Ţiriac, prezent la adunarea generală a COSR de la Izvorani, estima că sportivii români pot obţine mai mult de o medalie de aur, contrar opiniei recente a fostului secretar general COSR, Dan Popper.
''După părerea mea, încă există excepţii, noi trăim în ziua de azi numai prin excepţii. Nu am semănat nimic, nu avem nimic de cules. Numai excepţiile care există din când în când. Să sperăm toţi că nu are dreptate. În primul rând trebuia să semene ministerul educaţiei, ministerul sănătăţii, ministerul muncii. Noi de acolo trebuie să culegem, din şcoli. Iar treaba cu centrele olimpice de juniori este înţeleasă greşit. Aceste centre trebuiau să ia juniorul făcut. Juniorul la 11-12-13 ani trebuie să ştie exact dacă fuge la 100 m, sare la înălţime sau joacă tenis. Noi nu avem cum să semănăm atât timp cât nu avem o relaţie cu organizaţiile statale centrale şi cu cele locale, dacă nu faci oaze, fie că-i tenis, atletism, gimnastică. Tineretul se duce pe internet pe alte treburi, nu mai este direcţionat direct la sport'', a declarat Ion Ţiriac.
AGERPRES/(Teodor Ciobanu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ministerul Sănătăţii implementeză un program de reducere a sării din alimente Ministerul Sănătăţii implementează un program pe cinci ani pentru reducerea sării din alimente, a declarat joi prof. dr. Adrian Streinu-Cercel, în conferinţa de presă prilejuită de campania naţională "Viteza ucide ... nu numai în trafic! Controlează-ţi tensiunea arterială!".
Pricopie: Specialişti din Ministerul Sănătăţii le vor vorbi copiilor despre alimentaţia sănătoasă Specialiştii din Ministerul Sănătăţii vor merge, anul viitor, în şcoli pentru a le vorbi elevilor despre alimentaţia corectă, prevenind astfel obezitatea, a declarat, luni, pentru AGERPRES, ministrul Educaţiei, Remus Pricopie.
Scăderea mortalităţii provocate de boli cardiovasculare, obiectiv principal al Societăţii Române de Cardiologie Noul preşedinte al Societăţii Române de Cardiologie (SRC), medicul Gabriel Tatu-Chiţoiu, a anunţat joi într-o conferinţă de presă că obiectivul principal al societăţii este scăderea mortalităţii provocate de bolile cardiovasculare.
Ioana Ursu, numită secretar de stat la MS; Laurenţiu-Dănuţ Vlad - la MENCS Ioana Ursu a fost numită în funcţia de secretar de stat la Ministerul Sănătăţii, iar Laurenţiu-Dănuţ Vlad - secretar de stat la Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice, prin două decizii ale premierului Dacian Cioloş, care au fost publicate miercuri în Monitorul Oficial.
Măşti de protecţie, dezinfecţie în şcoli - măsuri ale autorităţilor împotriva gripei A/H1N1 Autorităţile locale ale Capitalei au luat în această săptămână măsuri de protecţie pentru prevenirea îmbolnăvirii cu virusul A/H1N1, în urma anunţurilor făcute de Ministerul Sănătăţii şi a dispoziţiilor Administraţiei Spitalelor din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, după ce au fost confirmate...
Ministerul Sănătăţii din Spania vrea o alimentaţie mai sănătoasă în şcoli Ministerul Sănătăţii a ajuns la un acord cu reprezentanţii comunităţilor autonome spaniole, pentru a limita vânzarea anumitor alimente în şcolile generale şi a scoate aparatele automate cu alimente şi băuturi din centrele de învăţământ cu finanţare publică, anunţă postul public de radio. Este vorba de...