Cele mai citite
 


Licitaţie pentru achiziţionarea a cinci roboţi chirurgicali
marţi, 7 iulie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Bucureşti, 7 iul /Agerpres/ - Ministrul Sănătăţii, Ion Bazac, a declarat marţi, într-o conferinţă de presă, că licitaţia pentru achiziţionarea a cinci roboţi chirurgicali va fi evaluată de o comisie alcătuită din 13 profesori care vor utiliza aceşti roboţi şi care trebuie să-şi asume oportunitatea acestei achiziţii

Ministrul a menţionat că este o licitaţie publică şi că, după finalizarea ei, se va face o analiză a oportunităţii achiziţiei.

Ministrul a precizat că roboţii vor merge la cinci unităţi medicale care folosesc chirurgia robotică, respectiv Institutul Clinic Fundeni şi spitalul Floreasca din Bucureşti, Institutul de Implant Transplant Renal din Cluj-Napoca, precum şi clinici din Timişoara şi Târgu Mureş. AGERPRES/(Cornelia Stanciu)

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Licitaţie de 3 milioane euro, derulată de compania medicală Regina Maria prin Charisma eProcurement de la TotalSoft Reţeaua privată de sănătate Regina Maria a derulat o licitaţie în valoare de trei milioane de euro prin intermediul sistemului Charisma eProcurement, achiziţionat de la TotalSoft, cel mai important furnizor de ERP /Enterprise Resource Planning/ din România, a anunţat, marţi, compania de IT&C.
Brăila: Licitaţie de 1,5 milioane lei, pentru dotarea Ambulatoriului Spitalului Judeţean de Urgenţe Consiliul Judeţean (CJ) Brăila a anunţat, luni, lansarea licitaţiei privind dotarea cu mobilier specific a Ambulatoriului de Specialitate integrat în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, proiect care se ridică la aproximativ 1,5 milioane lei fără TVA.
Brăila: Licitaţie pentru dotarea Ambulatoriului Spitalului Judeţean de Urgenţe Consiliul Judeţean (CJ) Brăila a anunţat lansarea licitaţiei privind dotarea cu mobilier specific a Ambulatoriului de Specialitate Integrat din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, bugetul alocat fiind de aproximativ 1,5 milioane lei fără TVA.
Medalie Nobel oferită pentru descoperirea ADN-ului va fi vândută la licitaţie Medalia Nobel din aur oferită cercetătorului american Dr. James Watson pentru contribuţia avută la descoperirea ADN-ului va fi scoasă la licitaţie luna viitoare la New York, iar preţul estimat de achiziţie este de 3,5 milioane de dolari, a anunţat luni casa organizatoare, Christie's, informează Reuters...
Ordin privind procesul de achiziţie a biocidelor Ministerul Sănătăţii şi Autoritatea Naţională pentru Achiziţii Publice au emis un ordin comun prin care se stabileşte documentaţia de atribuire standard privind achiziţiile de produse biocide derulate de către unităţile medicale şi alte instituţii care utilizează astfel de produse.
Iaşi: UMF a achiziţionat cu peste 15 milioane de lei imobilul universităţii private Petre Andrei Conducerea Universităţii de Medicină şi Farmacie 'Grigore T. Popa' a anunţat, miercuri, că a încheiat procedura de achiziţie prin licitaţie publică a imobilului în care funcţionează universitatea privată 'Petre Andrei' din Iaşi, prin achitarea integrală a valorii de adjudecare către instituţia organizatoare...