Cele mai citite
 


Cea de-a XVI-a ediţie a Congresului Societăţii Balcanice de Stomatologie
miercuri, 20 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
În perioada 28 aprilie - 1 mai, reprezentaţii ieşeni au Societăţii Române de Reabilitare Orală vor organiza la Bucureşti cea de-a XVI a ediţie a Congresului Societăţii Balcanice de Stomatologie.

Organizatorul evenimentului, prof.univ.dr Norina Forna, preşedintele Societăţii Române de Reabilitare Orală a declarat, marţi în cadrul unei conferinţe de presă, că la evenimentul care se va desfăşura la Bucureşti sunt aşteptaţi peste 1.000 de specialişti din Grecia, Cipru, Turcia, Serbia, Bulgaria, Albania, Croaţia, Slovenia, Bosnia şi România.
"Noutatea constă în reunirea temelor de Medicină Generală cu Medicina Dentară Contemporană, ce confluează ideatic, oferind o imagine unică abordării complexe a pacientului cu patologie orală", a declarat Norina Forna, care este şi decanul Facultăţii de Medicină dentară din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie Gr.T.Popa.
Conform sursei, în cadrul evenimentului se vor desfăşura 17 conferinţe şi cinci mese rotunde.
La eveniment şi-au anunţat participarea mari somităţi în domeniu, precum prof.dr. Nitzan Bichacho (Israel), preşedintele şi Societăţii Franceze de Estetică Dentară - Georges Khoury, respectiv, Richard Abulius, prof.dr Gokhan Alpaslan (Turcia), prof.dr Cees de Baat (Olanda), prof.dr. Adi Garfunkel (Israel), prof.dr Zhimon Jacobson (SUA), prof.dr Antonis Konstantinidis (Grecia), prof dr. Hans Christoh Lauer (Germania), preşedintele Societăţii Germane de Implantologie Orală - Ady Palti, conf.dr CEM A Gurgan (Turcia), conf.dr Cena Dimova (Macedonia). AGERPRES/ (A, Daniela Malache)

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Un medic ieşean în boardul Societăţii Balcanice de Stomatologie Prof.univ.dr. Norina Consuela Forna, decanul Facultăţii de Medicină Dentară a Universităţii de Medicină şi Farmacie "Grigore T. Popa" din Iaşi, a fost aleasă vicepreşedinte al Societăţii Balcanice de Stomatologie.
Demonstraţii practice pe un simulator 3D, pentru studenţii de la Stomatologie Studenţii de la Facultăţile de Medicină Dentară vor putea să dobândească experienţă profesională încă din anul III de studiu prin intermediul unui sistem de simulare asistată pe calculator 3D, a declarat prof.univ.dr. Norina Forna, decanul Facultăţii de Medicină Dentară din cadrul Universităţii de Medicină...
Iaşi: Facultatea de Medicină Dentară a încheiat două proiecte europene Conducerea Universităţii de Medicină şi Farmacie 'Gr.T.Popa' din Iaşi a anunţat, marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, că Facultatea de Medicină Dentară încheie cu succes două proiecte europene, ambele fiind cofinanţate din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea...
GALA OAMENII TIMPULUI INTERVIU/Norina Consuela Forna: Performanţa înseamnă profesionalism dus până la rang de sacrificiu Prof. univ. dr. Norina Consuela Forna, decanul Facultăţii de Medicină Dentară din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie ''Gr.T.Popa'' din Iaşi, a primit în cadrul Galei Oamenii Timpului, eveniment care s-a desfăşurat sâmbătă seara pe scena Naţionalului ieşean, premiul la categoria "Sănătate",...
Premieră naţională la Iaşi - centru pentru reabilitare generală şi orală pentru pacienţii sociali Prof. univ. dr. Norina Consuela Forna, decanul Facultăţii de Medicină Dentară din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie 'Grigore T.Popa', intenţionează să înfiinţeze, la Iaşi, în premieră naţională, primul 'Centru de formare specialişti şi resurse în reabilitarea orală', în care beneficiarii,...
Societatea de Stomatologie Estetică va înfiinţa 10 cabinete pentru grupuri vulnerabile Societatea de Stomatologie Estetică din România va înfiinţa în următoarele 12 luni zece cabinete de medicină dentară în mediul rural şi urban în cadrul proiectului "DENS - Dezvoltarea EcoNomiei Sociale".