Cele mai citite
 


Neamţ: Medicii Spitalului Judeţean refuză să facă avorturi în Săptămâna Mare
miercuri, 20 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Medicii Spitalului Judeţean de Urgenţă Neamţ au hotărât ca în Săptămâna Patimilor să nu efectueze nicio întrerupere de sarcină la cerere.
Doctorul ginecolog Florica Munteanu, din cadrul maternităţii spitalului, a declarat că vor fi efectuate doar întreruperile de sarcină care pun în pericol viaţa gravidelor.
'În fiecare an s-a procedat aşa pentru că întreruperea de sarcină este un păcat', a declarat doctorul ginecolog Florica Munteanu.
Potrivit unei statistici întocmite de Autoritatea de Sănătate Publică Neamţ, în primele trei luni ale anului au fost înregistrate circa 230 de întreruperi de sarcină la cerere. Pe parcursul anului 2010, numărul avorturilor a fost de 1.158.
Luni, şi medicii de la spitalele ieşene au luat o decizie similară. AGERPRES/(AS - Gabriel Apetrii)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Neamţ: Majoritatea medicilor refuză să efectueze întreruperi de sarcină în Post Majoritatea medicilor de obstetrică-ginecologie din spitalele nemţene nu mai efectuează întreruperi de sarcină la cerere, pe toată durata Postului Paştelui.
Vaslui: Doctoriţele reţinute pentru luare de mită, eliberate; vor fi cercetate sub control judiciar Cele două doctoriţe de la Secţia de Obstetrică-Ginecologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui, Simona Botez şi Doina Andrei, reţinute pentru fapte de corupţie, vor fi cercetate în continuare sub control judiciar, în urma unei decizii a magistraţilor de la Tribunalul Vaslui.
Vaslui: Medic ginecolog prins în flagrant luând mită de 1.500 de lei Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) - Serviciul Judeţean Anticorupţie (SJA), sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, au prins, luni, în flagrant o doctoriţă în cadrul secţiei Obstetrică Ginecologie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă...
Vaslui: Doctoriţele acuzate de de avorturi ilegale, luare de mită şi internări fictive, arestate preventiv Magistraţii Curţii de Apel Iaşi au decis, miercuri, arestarea preventivă a doctoriţelor Simona Botez şi Doina Andrei, de la Secţia de Obstetrică - Ginecologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui, acuzate de avorturi ilegale, luare de mită şi internări fictive.
Medici ginecologi de la Spitalul de Urgenţă Vaslui, trimişi în judecată pentru luare de mită Trei medici de la Secţia Obstetrică Ginecologie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui au fost trimişi în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, fiind acuzaţi că cereau bani de la paciente pentru a face avorturi ilegale.
Vaslui: Anchetă la SJU în cazul unei femei trimise acasă cu sarcina oprită din evoluţie Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui a demarat o anchetă după ce o femeie a reclamat faptul că a fost trimisă acasă de un medic ginecolog din spital, deşi avea un act medical doveditor, eliberat de o clinică privată, potrivit căruia sarcina sa era oprită din evoluţie.