Cele mai citite
 


Sibiu: Medicii nu fac avorturi la cerere în această săptămână
miercuri, 20 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Medicii de la singura Maternitate din municipiul Sibiu nu fac, în această săptămână, avorturi la cerere, ci numai întreruperi de sarcină din cauze medicale, dacă este pusă în pericol viaţa mamei, a precizat, marţi, pentru AGERPRES, Raluca Puşcă, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean din Sibiu.
"În zilele de sărbătoare legală şi în ultima săptămână de post nu se fac programări pentru întreruperile de sarcină la cerere", a spus Raluca Puşcă.
De la începutul anului, la Secţia Clinică de Obstetrică - Ginecologie a Spitalului Clinic Judeţean din Sibiu s-au înregistrat 88 de avorturi la cerere.
Întreruperile de sarcină la cerere se efectuează la Sibiu numai în urma unui consult de specialitate în Policlinica Spitalului Clinic Judeţean, până la săptămâna a 12-a de sarcină. După consult, pacientele care doresc să avorteze sunt programate pentru intervenţie la Secţia Clinică de Obstetrică - Ginecologie. AGERPRES/(AS - Isabela Paulescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Timiş: Medicii din maternităţi au anunţat că nu fac avorturi în Săptămâna Patimilor Cei peste 60 de medici ginecologi din cele două maternităţi de stat din Timişoara, 'Bega' şi 'Dr. Dumitru Popescu', au anunţat că nu vor efectua întreruperi de sarcină la cerere în Săptămâna Patimilor, din considerente religioase, decât dacă reprezintă urgenţe medicale şi viaţa mamei este pusă în pericol...
Vaslui: Niciun avort la cerere în cursul anului trecut la SJU, concluzie a procurorilor în dosarul doctoriţelor de ginecologie La Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui nu a fost înregistrat în cursul anului trecut niciun avort la cerere. Datele din dosarul instrumentat în cazul a două doctoriţe de la Secţia Obstetrică Ginecologie a spitalului vasluian, arestate preventiv din luna februarie, demonstrează că avorturile făcute...
Neamţ: Majoritatea medicilor refuză să efectueze întreruperi de sarcină în Post Majoritatea medicilor de obstetrică-ginecologie din spitalele nemţene nu mai efectuează întreruperi de sarcină la cerere, pe toată durata Postului Paştelui.
Medici ginecologi de la Spitalul de Urgenţă Vaslui, trimişi în judecată pentru luare de mită Trei medici de la Secţia Obstetrică Ginecologie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui au fost trimişi în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, fiind acuzaţi că cereau bani de la paciente pentru a face avorturi ilegale.
Naştere miraculoasă la Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie 'Cuza Vodă' din Iaşi O femeie din localitatea Mirceşti, în vârstă de 26 de ani, aflată la prima sarcină gemelară, a născut la Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie ''Cuza Vodă'' din Iaşi, la trei luni după ce o echipă de medici de la Maternitate i-a efectuat, în premieră naţională, o intervenţie chirurgicală intrauterină...
Vaslui: Patru medici ginecologi, trimişi în judecată Doctoriţele Doina Andrei şi Simona Botez, arestate preventiv pentru luare de mită şi efectuarea de avorturi ilegale, au fost trimise în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui.