Cele mai citite
 


Actorii luptă împotriva SIDA la Cannes
joi, 21 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Janet Jackson, Brooke Shields, Sharon Stone, Gwen Stefani, Michelle Yeoh, Milla Jovovich şi Patrick Dempsey vor participa la gala amFAR, a anunţat miercuri fundaţia pentru lupta împotriva SIDA înfiinţată de Liz Taylor, care organizează această gală în timpul Festivalului de la Cannes, potrivit AFP.
Serata, al cărei scop este acela de a strânge fonduri pentru lupta împotriva SIDA, se va desfăşura pe data de 19 mai la Cap d'Antibes, la câţiva kilometri la est de Cannes.
Gala se numără printre marile evenimente europene mondene şi reuneşte în fiecare an celebrităţi de talie internaţională. Anul trecut, s-au strâns 5,36 de milioane de euro.
Pentru a lua parte la această serată ce se va desfăşura în grădinile Eden Roc, unul dintre cele mai prestigioase palate de pe Cote d'Azur, cei 800 de invitaţi trebuie să cheltuiască, la fiecare masă de 12 persoane, între 42.000 şi 84.000, preţul unui tacâm fiind de 4.200 de euro.AGERPRES/(Smaranda Câmpeanu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Record de fonduri pentru combaterea SIDA, tuberculozei şi paludismului Fondul Mondial de luptă împotriva SIDA, Tuberculozei şi Paludismului (FMSTP) a anunţat, joi, că în 2010 au fost alocate trei miliarde de dolari pentru combaterea acestor boli, o sumă record, însă 'insuficientă', motiv pentru care a cerut contribuţii mai mari din partea statelor lumii, transmite EFE.
Fondul mondial de luptă împotriva SIDA, tuberculozei şi paludismului aşteaptă mari contribuţii la Conferinţa de la Montreal Comunitatea internaţională doreşte să strângă miliarde de dolari pentru a accelera lupta împotriva SIDA, tuberculozei şi paludismului şi să reafirme la sfârşitul acestei săptămâni, la Montreal, obiectivul privind eradicarea acestor epidemii până în anul 2030, semnalează AFP.
Fondul mondial de luptă împotriva SIDA, tuberculozei şi paludismului speră să acopere 85% din nevoi în 2016 Fondul mondial de luptă împotriva SIDA, tuberculozei şi paludismului speră ca, până în 2016, să poată îngriji 85% dintre persoanele care au nevoie de tratament, a afirmat vineri directorul executiv al Fondului, Mark Dybul, potrivit AFP.
La o gală de binefacere a unei organizaţii de luptă împotriva SIDA s-au strâns aproape 10 milioane de euro La o licitaţie organizată la Cap d'Antibes (Riviera franceză) au fost adjudecate lucruri deosebite, fondurile fiind destinate cercetărilor asupra SIDA şi ajutorării bolnavilor. De exemplu, un invitat a plătit 350.000 de euro pentru a fi vedeta unui scurt-metraj realizat de Karl Lagerfeld, scrie Le Point...
Rolul important al tinerilor în lupta împotriva SIDA, subliniat de prinţul Harry şi Elton John Prinţul Harry şi cântăreţul britanic Elton John au subliniat joi, la a 21-a Conferinţă internaţională asupra SIDA, organizată în Africa de Sud, rolul esenţial al tinerilor în lupta împotriva pandemiei, transmite AFP.
Ziua mondială de luptă împotriva SIDA: Originea secretă a HIV Virusul Imunodeficienţei Umane (Human Immunodeficiency Virus - HIV) şi boala provocată de acesta, Sindromul Imunodeficienţei Dobândite (SIDA - de la acronimul din limba franceză, Syndrome d'Immuno-Deficience Acquis), păreau să fi apărut din senin atunci când au fost depistate de medici, dar genetica...