Cele mai citite
 


Braşov: Din nou proteste în stradă la Codlea
joi, 21 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Câteva zeci de persoane protestează din nou miercuri, începând cu ora 15,00, în municipiul Codlea, nemulţumite că Ministerul Sănătăţii a închis de la 1 aprilie singurul spital din localitate.
Organizatorul protestului, consilierul local Erwin Albu, a declarat, pentru AGERPRES, că cele câteva zeci de persoane s-au adunat pe terenul unei benzinării private de unde au pornit spre centrul oraşului într-o acţiune de protest paşnică.
"Şi în zilele următoare vom continua să ieşim în stradă până în momentul în care autorităţile locale vor dori să stea de vorbă cu noi. Miercuri, directorul spitalului, dr. Valeria Coste, s-a întâlnit cu secretarul de stat din Ministerul Sănătăţii Cristian Irimie. Aşteptăm din moment în moment rezultatul discuţiilor, după care le vom face publice", a spus consilierul local.
De la închiderea spitalului, locuitorii municipiului Codlea au protestat de nenumărate ori în stradă nemulţumiţi că spitalul a fost închis.
Săptămâna trecută, consilierii locali au hotărât să-şi doneze indemnizaţia de şedinţă pentru deschiderea camerei de gardă a spitalului, între orele 8,00 - 20,00, unde 20 de cadre medicale lucrează voluntar deocamdată până la găsirea unor surse certe de finanţare. De asemenea, a fost deschis un cont pentru donaţii din partea celor care vor să contribuie cu bani la funcţionarea acesteia.
Pe lângă spitalul din Codlea, Ministerul Sănătăţii a mai închis în judeţul Braşov spitalul municipal din Săcele şi spitalul orăşenesc din Victoria. AGERPRES/(AS - Jana Pintili)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Braşov: Protest în faţa spitalului din Codlea Câteva zeci de locuitori ai municipiului Codlea protestează, din nou, duminică, în faţa Spitalului municipal din localitate, închis de Ministerul Sănătăţii începând cu data de 1 aprilie.
Preşedintele CJ Braşov ameninţă cu proteste dacă în bugetul de stat pe 2012 nu sunt cuprinse amendamentele USL Preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Aristotel Căncescu, a anunţat, joi, acţiuni de protest, dacă în bugetul de stat pe 2012 nu vor fi acceptate şi amendamentele depuse de parlamentarii USL din judeţ, prin care se solicită peste 300 milioane lei pentru trei investiţii majore, care nu pot fi realizate...
Braşov: Protest pentru redeschiderea spitalului din Codlea Erwin Albu, membru al filialei Forumului Democrat al Germanilor din Codlea, şi alte două persoane protestează, vineri, în faţa spitalului din localitate, nemulţumiţi că autorităţile locale nu se implică în redeschiderea unităţii medicale, închise la 1 aprilie, de Ministerul Sănătăţii.
Braşov: Spitalele din Victoria şi Săcele, închise la 1 aprilie, se vor redeschide Spitalele din municipiul Săcele şi oraşul Victoria, închise de Ministerul Sănătăţii la 1 aprilie, se vor redeschide cu o structură schimbată, a declarat luni, într-o conferinţă de presă, şeful Direcţiei de Sănătate Publică Braşov, dr.Alexandru Bălescu.
Braşov: Spitalul din Codlea are nevoie de cel puţin 60 de angajaţi pentru a fi redeschis Spitalul municipal Codlea are nevoie de cel puţin 60 de angajaţi - medici, asistente, infirmiere - pentru a se redeschide, a declarat, luni, pentru AGERPRES, dr. Claudia Coste, directorul instituţiei.
Braşov: Un nou protest la Codlea împotriva închiderii spitalului Câteva zeci de persoane protestează din nou joi după-amiază în municipiul Codlea împotriva deciziei Ministerului Sănătăţii de a închide de la 1 aprilie spitalul din localitate.