Cele mai citite
 


Buzău: Peste o sută de donatori vin zilnic la Centrul de sânge
joi, 21 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Aproape o mie de persoane au donat sânge la centrul din Buzău în ultimele două săptămâni în schimbul unor bonuri valorice pentru alimente.
'Peste o sută de persoane vin zilnic să doneze sânge. Pe lângă analizele medicale gratuite, donatorii beneficiază şi de bonuri valorice pentru alimente în vederea refacerii sângelui donat', a declarat pentru AGERPRES Dana Crăciun, directorul Centrului de sânge din Buzău.
Majoritatea donatorilor provin din medii defavorizate şi aceştia primesc bonuri pentru alimente în valoare de 50 de lei cu care îşi completează masa de Paşte.
De la începutul anului, la Centrul de sânge din Buzău au fost înregistraţi peste 4.200 de donatori, cu peste 20 la sută mai multe decât în perioada corespunzătoare a anului 2010.AGERPRES/(A - Dorin Ivan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Buzău: Numărul donatorilor de sânge s-a dublat În perioada premergătoare sărbătorilor de Paşte, la Centrul de transfuzii Buzău media zilnică a donatorilor de sânge a fost peste 100 de persoane.
Buzău: Peste 80 de jandarmi, donatori de sânge onorifici Peste 80 de jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Buzău au donat miercuri sânge la Centrul de transfuzii din municipiul reşedinţă de judeţ.
Buzău: Un nou protest spontan la Centrul de sânge Buzău, 17 nov /Agerpres/ - Peste 30 de angajaţi de la Centrul de sânge Buzău au întrerupt lucrul, marţi dimineaţă, în semn de protest faţă de reducerea sporurilor şi a altor drepturi salariale.
Buzău: Locuinţe de serviciu gratuite pentru tinerii medici Consiliul Judeţean Buzău împreună cu conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă oferă locuinţe de serviciu gratuite şi decontarea utilităţilor timp de doi ani pentru medicii care vor profeseze în cadrul Unitatea de Primiri Urgenţe şi a altor secţii deficitare ale spitalului judeţean.
Buzău: Ajutoare pentru 20 de familii din comuna Lopătari oferite de Crucea Roşie Douăzeci de familii nevoiaşe din comuna buzoiană Lopătari au primit joi pachete cu alimente din partea voluntarilor filialei Buzău a Societăţii Naţionale de Cruce Roşie.
Buzău: Peste 50 de persoane muşcate de căpuşe în mini-vacanţa de Paşte În perioada 1-7 mai, peste 50 de persoane s-au prezentat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului judeţean de Urgenţă Buzău cu muşcături de căpuşă.