Cele mai citite
 


Constanţa: Victimele gravului accident rutier de pe DN 22 sunt în afara oricărui pericol
joi, 21 aprilie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Cele şapte persoane rănite în gravul accident rutier petrecut duminică, 17 aprilie, pe DN 22 Constanţa - Tulcea, sunt în afara oricărui pericol, iar patru dintre ele vor fi transferate, miercuri, de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) la Spitalul Floreasca din Bucureşti, la cererea aparţinătorilor.
Referitor la cei patru pacienţi, trei adulţi şi un copil, managerul SCJU Constanţa, dr. Dan Căpăţână, a menţionat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că şi la spitalul judeţean li se puteau oferi toate îngrijrile medicale necesare, ''mai puţin pe chirurgie plastică''.
''Vor fi duşi la Floreasca, pentru că asta este procedura, de acolo urmând să fie redistribuiţi în funcţie de afecţiunile pe care le are fiecare'', a afirmat dr. Dan Căpăţână.
Medicul a spus că toţi pacienţii sunt detubaţi şi că ''nu există niciun fel de motive care să inducă faptul că ar fi în pericol, rămânând, bineînţeles, cu sechele, iar femeia a pierdut sarcina''.
Patru dintre cele şapte persoane rănite în accidentul rutier au fost în stare critică, medicii fiind iniţial rezervaţi cu privire la prognostic, în stare gravă aflându-se şi o fetiţă în vârstă de 7 ani.
O femeie de 56 de ani a murit, iar alte şapte persoane au fost rănite într-un accident rutier petrecut duminică pe DN 22 Constanţa - Tulcea în zona Săcele, după ce două autoturisme, o Skoda şi o Toyota, au intrat în coliziune frontală. AGERPRES/(A - Nona Jalbă)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Constanţa: Patru dintre cei şapte răniţi în accidentul de pe DN22 sunt în stare critică Patru dintre cele şapte persoane rănite în urma gravului accident rutier petrecut duminică seară, pe DN22 Constanţa - Tulcea, sunt în stare critică, iar prognosticul medicilor este rezervat.
Spitalul de Urgenţă Floreasca: Şase răniţi în incendiul din Colectiv - în stare critică Şase răniţi în incendiul de la club Colectiv se află în stare critică, a declarat marţi şeful Clinicii de Chirurgie Plastică a Spitalului Floreasca, Ioan Lascăr.
Spitalul de Urgenţă Floreasca: Doi răniţi în Colectiv - în stare critică Doi răniţi în clubul Colectiv din cei şase internaţi la Spitalul de Urgenţă Floreasca sunt în stare critică, a declarat miercuri pentru AGERPRES şeful Secţiei de chirurgie plastică şi reparatorie, Ioan Lascăr.
Ioan Lascăr (Spitalul Floreasca): Starea răniţilor de la Colectiv - caracterizată de o evoluţie liniară Şeful Secţiei de Chirurgie Plastică şi Reparatorie a Spitalului de Urgenţă Floreasca, Ioan Lascăr, a declarat miercuri că starea răniţilor de la clubul Colectiv internaţi în unitatea medicală este caracterizată "aproximativ" de o evoluţie liniară, fără modificări spectaculoase.
Accidentul de pe A2: Mulţi pasageri cu leziuni, dar unii nu necesită internare Mai mulţi pasageri care s-au aflat în autocarul implicat într-un accident rutier pe autostrada A2 au suferit leziuni şi au fost aduşi la spitale din Capitală, dar unii nu necesită internare, susţin medicii de la spitalele care care i-au primit.
INTERVIU Prof. Ioan Lascăr: Când îţi exprimi un punct de vedere, trebuie să ai un nivel de informare şi competenţă Şeful Secţiei de chirurgie plastică şi reparatorie a Spitalului de Urgenţă Floreasca, prof. dr. Ioan Lascăr, a povestit într-un interviu acordat AGERPRES despre motivele care l-au făcut să aleagă această specialitate şi să rămână să profeseze în România, despre sistemul medical românesc şi nevoile acestuia...